blog-post

Omloop van Zandvoort

29 maart 2015 - 09:30 - 12:30
Leiden

Op zondag 29 maart organiseert Le Champion de voorjaarsklassieker Omloop van Zandvoort. De Omloop van Zandvoort is met afstanden over 45, 80 en 120 km uitermate geschikt voor zowel recreatieve als de sportieve fietser. Voor de deelnemers aan de 120 kilometer is er een verzorgingspost in Leiden en de Neuteblazers zijn gevraagd om ze daar een flinke oppepper te geven. Zodat ze met vernieuwde energie en een geweldige tijd hun entree kunnen maken in het prachtige centrum van Zandvoort

Recente optredens

22 februari 2015 - 11.30 - 13.30
Diemen

Diemercross Diemen

Op zondag 22 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de twede DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

24 januari 2015 - 10:30 - 16:00
Utrecht

Kia familieweekend vechtsebanen Utrecht

KIA motors Nederland verzorgt voor haar nieuwe klanten een heerlijke familie schaatsdag op de Utrechtse ijsbaan “De Vechtsebanen”. De Neuteblazers zijn gevraagd om te zorgen voor een gezellige Thialfsfeer. Hoewel de Neuteblazers al op veel ijsbanen en in veel stadions hebben gespeeld zijn ze in het Thialf nog niet eerder geweest. Maar dat weerhoudt ze er uiteraard niet van een stuk muziek neer te zetten dat in het Thialfstadion beslist niet zou misstaan.