blog-post

Interland nl-fr

25 november 2015 - 19:30
Amsterdam

De bijnaam van alle Nederlandse vrouwenselecties luidt Orange Angels, een naam die langzamerhand angst begint in te boezemen in Europa. Bij de senioren mikken de Angels op kwalificatie voor EuroBasket 2017, waarvoor vanavond een van de kwalificatieduels wordt gespeeld. Thuishaven van alle selecties zijn de Sporthallen Zuid in Amsterdam, ook de plek waar de Orange Angels hun thuisduels spelen onder de sprankelende noemer ‘Orange Flavour’. Voor aanvang van de wedstrijd zijn de Neuteblazers aan de entree te vinden om te zorgen voor wat extra sfeer en wie weet om het Franse team een beetje te intimideren. Dan kunnen de Orange Angels eenvoudig de volgende kwalificatieronde halen.

Recente optredens

31 oktober 2015 - 14:00 - 16:00
Weesp

Opening Weesper boekhandel

De Grootste winkel van Weesp ‘De Weesper Boekhandel’ opent zaterdag 31 oktober de deuren. Een bijzonder feest waarbij de klanken van een “vrolijke fanfare” natuurlijk niet mogen ontbreken. En daarom staan de Neuteblazers zaterdag gezellig voor de deur van de Weesper boekhandel. Kom dus gerust langs om te kijken, te genieten en natuurlijk om een fraai boek aan te schaffen.

10 oktober 2015 - 17:00 - 19:00
Amsterdam

Diabeatitrun rotterdam-Amsterdam

Dit jaar vindt alweer de derde editie van de DiaBeatit Run plaats. De teams trotseren de traptreden van de Euromast in Rotterdam, lopen vervolgens een 84 kilometer lange estafette run en worden tot slot als helden te worden onthaald bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Aan dit onthaal dragen ook de Neuteblazers hun steentje bij, aan de finish zorgen zij afwisselend met een DJ voor een warm welkom van de helden van de Diabeatitrun 2015