blog-post

Haringparty Amsterdam

24 juni 2015 - 19:30 - 20:00
Amsterdam

Woensdag 24 juni is het weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom woensdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring eten bij Hoppe.

Recente optredens

20 juni 2015 - 11:00 - 14:00
Alkmaar

Vierdaagse alkmaar

Al negen jaar wordt de wandelvierdaagse in Alkmaar georganiseerd. Vier dagen lang kunnen er verschillende afstanden gelopen worden (8,5 - 15 - 20 - 25 - 40 km) en op de laatste dag barst Alkmaar ongeveer uit haar voegen van de fans, bloemen, muziek en natuurlijk de lopers. Uiteraard zijn de Neuteblazers weer vol enthousiasme aanwezig om het feest exta feestelijk te maken en de vermoeide wandelaars muzikaal over de finish te dragen. Walking on sunshine, maar dan net even anders

12 juni 2015 - 19:00 - 21:00
Diemen

Avondvierdaagse Diemen

Vier avonden lopen de deelnemers van de vierdaagse hun kilometers door en rond Diemen. De laatste avond volgt traditioneel de beloning met bloemen, medailles en muziek. Dit jaar wordt het zelfs extra speciaal voor de deelnemers, want Eric Boog, de nieuwe burgemeester van Diemen, komt persoonlijk langs om de deelnemers de hand te schudden en te feliciteren met het behaalde resultaat Kortom, dat wordt weer een hele leuke en bijzondere avond daar in Diemen.