blog-post

Verjaardag dj mattie qmusic

24 januari 2014 - 07:30 - 08:00
Amsterdam

DJ Wietze is vorig jaar de verjaardag van Qmusic collega DJ Mattie vergeten. Om deze verschrikkelijke “blamage” goed te maken heeft hij voor dit jaar grote plannen. Een verrassing die DJ Mattie niet snel zal vergeten. Wat de verrassing wordt is nog een groot geheim, maar als het met feest en muziek te maken heeft is de kans wel heel erg groot dat het iets met dweilorkesten en de Neuteblazers te maken heeft.

Recente optredens

18 januari 2014 - 13:00 - 14:00
Amsterdam

Nationale tulpendag

Zoals het veilen van het eerste vaatje het haringseizoen opent, zo begint met Nationale Tulpendag het tulpenseizoen! Vandaag wordt op de Dam in Amsterdam de officiële aftrap gegeven. In een speciale pluktuin op de Dam kan iedereen gratis tulpen plukken. Het belooft sowieso een bijzonder optreden te gaan worden. Het is namelijk officieel het laatste optreden van saxofonist Joop van de Merbel. De reis van Almere naar Diemen wordt hem te zwaar en om ongelukken te voorkomen leek het hem verstandiger om te stoppen met spelen. Een te respecteren keuze, maar daarom nog niet minder pijnlijk. Joop, we zullen je missen en bedankt voor je inzet.

30 december 2013 - 17:00 - 00:00
Diemen

Eindejaarsfeest

Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. Op de dag voor de jaarwisseling wordt er in de Schakel een heerlijk feestdiner klaargemaakt met lekker eten, drinken en natuurlijk de inmiddels legendarische eindejaarsfilm!