blog-post

Omloop van Zandvoort

30 maart 2014 - 09:30 - 12:30
Leiden

Op zondag 30 maart organiseert Le Champion de voorjaarsklassieker Omloop van Zandvoort. De Omloop van Zandvoort is met afstanden over 45, 80 en 120 km uitermate geschikt voor zowel recreatieve als de sportieve fietser. Voor de deelnemers aan de 120 kilometer is er een verzorgingspost in Leiden en de Neuteblazers zijn gevraagd om ze daar een flinke oppepper te geven. Zodat ze met vernieuwde energie en een geweldige tijd hun entree kunnen maken in het prachtige centrum van Zandvoort

Recente optredens

23 februari 2014 - 11.30 - 13.30
Diemen

Diemercross Diemen

Op zondag 23 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de twede DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

24 januari 2014 - 07:30 - 08:00
Amsterdam

Verjaardag dj mattie qmusic

DJ Wietze is vorig jaar de verjaardag van Qmusic collega DJ Mattie vergeten. Om deze verschrikkelijke “blamage” goed te maken heeft hij voor dit jaar grote plannen. Een verrassing die DJ Mattie niet snel zal vergeten. Wat de verrassing wordt is nog een groot geheim, maar als het met feest en muziek te maken heeft is de kans wel heel erg groot dat het iets met dweilorkesten en de Neuteblazers te maken heeft.