blog-post

Kerstmarkt Weesp

13 december 2014 - 16:00 - 19:00
Weesp

“Zaterdag is in het centrum van Weesp de kerstmarkt. De kramen zijn vanaf 12.00 uur te vinden op de Nieuwstad, Slijkstraat en de Nieuwstraat vanaf het Weesperplein tot aan het Waagplein. Op verschillende locaties klinkt er livemuziek door de straten. De Neuteblazers is een dweilorkest dat als geen ander weet hoe je de stemming erin moet krijgen. De festiviteiten van de winkeliers duren tot 20.00 uur. " aldus de tekst in het Weespernieuws. Dat belooft een mooi (Kerst)feestje te gaan worden

Recente optredens

18 oktober 2014 - 19:00 - 20:00
Amsterdam

Schaatsmarathon jaap edenbaan

De start van het seizoen voor de marathonschaatsers heeft inmiddels traditioneel plaats op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Alle overdekte ijsbanen in Nederland zijn (bijna) niet weersafhankelijk om een goede ijsvloer te garanderen. Echter de Amsterdamse Jaap Eden ijsbaan, de enige geheel onoverdekte ijsbaan in de KPN Marathon Cup, wel. Met temperaturen van rond de 20 graden werd dit voor de schaatsers dus rijden op softijs. De Neuteblazers hadden verder geen klagen over de kwaliteit van het ijs. Die stonden zoals gebruikelijk flink te swingen aan de kant. En indirect werd er nog een mooie prijs is de wacht gesleept, want in de 1e divisie wist Neuteblazer Mark van der Harst beslag te leggen op een 14e plaats. Gefeliciterd Mark!.

29 september 2014 - 16:00 - 20:00
Winkel

Bloemencorso winkel

Het Bloemencorso in Winkel is al sinds jaar en dag een geweldig evenement voor jong en oud. Naast een prachtig corso is er een muziekpodium, een kermis, een markt en natuurlijk heel veel gezelligheid. Vooral voor dat laatste zijn de Neuteblazers uitgenodigd. Na afloop van het corso en voor de start van de prijsuitreiking verzorgen zij het entertainment in de lange straat waar alle corsowagens prachtig verlicht staan opgesteld. U komt toch ook?!