blog-post

Duivendrecht op stelten

13 september 2014 - 10:00 - 11:00
Duivendrecht

Op zaterdag 13 september organiseert Coherente weer een Duivendrecht op Stelten feest! Dit keer niet in het Zonnehofgebied, maar op en rond het Dorpsplein en in het Dorpshuis. De Neuteblazers zullen bij de opening aanwezig zijn om de boel even flink op stelten te zetten.

Recente optredens

6 september 2014 - 13:00 - 15:00
Bussum

C&a Bussum

C&A is al 30 jaar gevestigd in Bussum en dat is reden voor een gezellig feest. De Neuteblazers staan voor de deur op het plein in Bussum om lekker wat publiek te trekken en flink wat sfeer te maken. Kom gerust even kijken en wellicht valt er nog een interessant koopje te scoren bij het jubilerende C&A filliaal.

24 augustus 2014 - 14:30 - 17:00
Amsterdam IJburg

Zuiderzeezwem Ijburg

Tweeënveertig zwemmers springen zondag 24 augustus wederom in het water van de haven op IJburg. Ze zwemmen 2,5 kilometer, in oranje badmutsen, via de Polygoongracht en de Groene Tunnel weer terug naar de haven. Het is de ZuiderZeeZwem, waaraan de sportievelingen meedoen voor zichzelf én voor het goede doel. De Neuteblazers gaan met de zwemmers mee om ze aan te moedigen en tot grote hoogte op te zwepen. Op een grote praam, dat dan weer wel. Want zwemmen en blazen is lastig te combineren. Varen en feesten daarentegen….