blog-post

Avondvierdaagse Diemen

23 mei 2014 - 18:33 - 20:00
Diemen

Een feest als dat van de Vierdaagse in Diemen kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder Neuteblazers op de Diemmerbrug en bij het zwembad. Vandaar dat de Neuteblazers ook vandaag weer van de partij zijn. Weer of geen weer! Want zeg nou zelf, een intocht zonder Neuteblazers is als een vierdaagse zonder wandelaars. Toch?

Recente optredens

19 mei 2014 - 19:00 - 21:00
Earforce Sound Studio

Opname wk commercial

Het WK komt er aan en naast alle Wuppies, Welpies, Hamsters, Juichpakken, Jurkjes en Deurvlaggen gaat veel bedrijven ook helemaal los met allerlei prachtige commercials. Voor een (nog) niet nader te noemen fastfood keten spelen de Neuteblazers het lied “Oranje boven” in. En dat niet alleen, het lied is ook nog eens ingezongen door de muzikanten van de Neuteblazers. Binnenkort zal de commercial te zien zijn op alle Nederlandse zenders.

10 mei 2014 - 17:00 - 19:00
Weesp

Nacht van Weesp

De ‘Nacht van Weesp’ wordt jaarlijks georganiseerd door de ‘Autosportvereniging de Vechtstreek’ en geniet landelijke bekendheid vanwege de grote amusementwaarde en autorittensportkwaliteit. De Neuteblazers, landelijk bekend vanwege de grote amusementswaarde en muzikale kwaliteit, zijn gevraagd om net als twee jaar geleden het evenement luister bij te zetten. Kortom, start de motoren en plankgas naar Weesp.