blog-post

Zuiderzeezwem Ijburg

25 augustus 2013 - 14:30 - 17:00
Amsterdam IJburg

Tweeënveertig zwemmers springen zondag 25 augustus in het water van de haven op IJburg. Ze zwemmen 2,5 kilometer, in oranje badmutsen, via de Polygoongracht en de Groene Tunnel weer terug naar de haven. Het is de ZuiderZeeZwem, waaraan de sportievelingen meedoen voor zichzelf én voor het goede doel. De Neuteblazers gaan met de zwemmers mee om ze aan te moedigen en tot grote hoogte op te zwepen. Op een grote praam, dat dan weer wel. Want zwemmen en blazen is lastig te combineren. Varen en feesten daarentegen….

Recente optredens

18 juni 2013 - 18:00 - 20:00
Amsterdam

Hoofdkantoor abn amro

Bij een feest van de ABN AMRO kunnen de Neuteblazers eigenlijk niet ontbreken. Al was het maar omdat de groen gele jassen die de Neuteblazers vroeger droegen deden vermoeden dat de ABN AMRO deze gesponserd had. Niets was echter minder waar. Sterker nog, tot op heden hebben de Neuteblazers eigenlijk nog nooit gespeeld bij dé bank. Maar daar gaat vandaag voorgoed verandering in komen.

14 juni 2013 - 18:30 - 20:00
Diemen

Avondvierdaagse Diemen

Een feest als dat van de Vierdaagse in Diemen kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder Neuteblazers op de Diemmerbrug en bij het zwembad. Vandaar dat de Neuteblazers ook vandaag weer van de partij zijn. Weer of geen weer! Want zeg nou zelf, een intocht zonder Neuteblazers is als een vierdaagse zonder wandelaars. Toch?