blog-post

Verzorgingstehuis hogewey Weesp

7 september 2013 - 12:00 - 14:00
Duivendrecht

Na het optreden in Duivendrecht doen de Neuteblazers ook Weesp nog aan. Als tegenprestatie voor de reperatie van de muziekstandaards die op de repetitie avond worden gebruikt. Een kleine moeite voor een groot plezier.

Recente optredens

3 september 2013 - 18:00 - 19:00
Amsterdam

Instuif Amsterdam old course golfclub

Onder de rook van de Amsterdam ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen (9 holes, A-status): Amsterdam Old Course (AOC). Vroeger te midden van weilanden, nu is het een rustieke oase, aan de voet van de Amsterdam Arena. Vorig jaren waren de Neuteblazers er al eens te gast en ook dit jaar mogen ze wederom het evenement op komen luisteren. En wellicht om ook zelf nog een balletjes te slaan……

25 augustus 2013 - 14:30 - 17:00
Amsterdam IJburg

Zuiderzeezwem Ijburg

Tweeënveertig zwemmers springen zondag 25 augustus in het water van de haven op IJburg. Ze zwemmen 2,5 kilometer, in oranje badmutsen, via de Polygoongracht en de Groene Tunnel weer terug naar de haven. Het is de ZuiderZeeZwem, waaraan de sportievelingen meedoen voor zichzelf én voor het goede doel. De Neuteblazers gaan met de zwemmers mee om ze aan te moedigen en tot grote hoogte op te zwepen. Op een grote praam, dat dan weer wel. Want zwemmen en blazen is lastig te combineren. Varen en feesten daarentegen….