blog-post

Spieren voor spieren city run

21 april 2013 - 12:00 - 16:15
Hilversum

De Spieren voor Spieren City Run in Hilversum is een prachtig loopevenement met 10.000 lopers en 30.000 toeschouwers. Het vindt komend jaar plaats op zondag 21 april. Hoofdsponsor Intersport heeft Spieren voor Spieren aan het loopevenement in Hilversum gekoppeld. Het motto van de City Run is daarom ook “gezonde spieren lopen voor zieke kinderspieren”. Aan de Neuteblazers is gevraagd om zich sterk te maken voor een flink feest, dus dat wordt met opgestroopte mouwen aan de slag.

Recente optredens

10 februari 2013 - 11.30 - 13.30
Diemen

Diemercross Diemen

Op zondag 10 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de tweede DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

9 februari 2013 - 11.30 - 13.30
Snow World Landgraaf

Red bull crushed ice

In ’s werelds grootste indoor wintersportresort wordt al drie dagen lang gesteden om te bepalen wie de snelste is van het Ice Cross Downhill World Championship. De 330 meter snelle indoortrack van SnowWorld Landgraaf vormt het decor voor de snoeiharde strijd! Helemaal vanuit Diemen worden de Neuteblazers ingevlogen om tijdens de live commercial breaks te zorgen voor de juiste sfeer.