blog-post

Halve marathon Egmond

13 januari 2013 - middag
Egmond

Inmiddels begint het optreden voor de halve marathon van Egmond voor de Neuteblazers het traditionele eerste optreden van het nieuwe jaar te worden. De oliebollen en de champagne zijn nog maar net verwerkt en dan mogen de Neuteblazers in het koude en winderige Egmond gelijk al een dagje “los” gaan. Lastige omstandigheden dus, maar wat is er nou mooier dan de vaak uitgeputte deelnemers muzikaal een zetje in de rug te geven op weg naar de finish.

Recente optredens

26 december 2012 - 17:00 - 22:00
Diemen

Eindejaarsfeest

Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. Op derde kerstdag wordt er in de Schakel een feestje gebouwd met lekker eten, drinken en natuurlijk de eindejaarsfilm!

15 december 2012 - 19:00 - 22:00
Amsterdam

X-mas canalparade

Bij de vorige editie waren de Neuteblazers ook aanwezig bij dit evenement. Dat niet alleen zij maar ook de organisatie en het publiek hiervan genoten heeft mag blijken uit het feit dat ze ook dit jaar weer aanwezig zullen zijn. Zet je rendier dus maar goed vast en “better be nice” als Kerstmannenband de Neuteblazers door de grachten komt swingen.