blog-post

Serenade koninklijk instituut voor de tropen

1 november 2012 - 17:00 - 17:30
Amsterdam

Als je maar liefst 25 jaar werkzaam bent bij het instituut voor de tropen, dan verdien je een mooi feestje. Collega’s hadden daarom de Neuteblazers gevraagd om in de centrale hal de jubilaris op te wachten met vrolijke feestmuziek. Nou dat l vast geen probleem zijn. Zeker niet omdat de aanwezige collega’s vermomd als Neuteblazers mee zullen gaan spelen op allerlei instrumenten.

Recente optredens

15 oktober 2012 - 08:00 - 17:00
Amsterdam

Opname commercial telfort

Na 10 minuten bellen bel je metTelfort gratis! Als dat geen feest is, wat is het dan nog wel. Telfort wil dit pakkend in beeld brengen met een aantal internet commercials en de Neuteblazers zijn gevraagd om met militaire precisie bellers te overvallen met een feestje.

7 oktober 2012 - 12:00 - 16:00
Amere Buiten

Join the pipe

Vandaag opent wethouder Ben Scholte het eerste join the pipe tappunt in Almere. Daarnaast worden vandaag ook voor het eerst de 4 kleurige keten in gebruik genomen. Deze “feest”-keten zullen worden ingezet op koopzondagen en andere feestelijke aangelegenheden. De komst van de Neuteblazers kan zeker feestelijk genoemd worden en dat het een keet wordt mag geen verrassing zijn. Kortom, reden genoeg om zondag even naar Almere Buiten te komen om met eigen ogen te zien wat daar allemaal gaat gebeuren.