image-fallback

Floating parade giethoorn

25 augustus 2012 - 18:00 - 22:00
Giethoorn

Verlichte bruggen, tuinen, gevels en silhouetten tijdens de feestweek in Giethoorn. En dat allemaal inclusief een drijvende dweilorkesten parade door het Venetië van het Noorden. De Neuteblazers zouden op dit evenement aanwezig zijn maar moeten voor het eerst in hun bestaan een optreden afzeggen. 22 augustus 2012 is namelijk geheel onverwacht muzikant en bassdrum speler Rolf Cerjak overleden. De schok, de verbijstering en de verslagenheid is zo groot dat de Neuteblazers echt geen kans zien om een vrolijk feestje in Giethoorn te bouwen.

Recente optredens

14 juli 2012 - 15:00 - 17:00
Muiderberg

Braderie Muiderberg

Het begint bijna een soort traditie te worden, het optreden van de Neuteblazers in Muiderberg . Altijd gezellig, ethousiast en vrolijk publiek met alseen van de hoogtepunten het gezamelijk optreden met het kazoo-orkest uit Muiderberg. Of dat er ook dit jaar van gaat komen kunt u met eigen ogen zien in Muiderberg van drie tot vijf uur

30 juni 2012 - 17:00 - 0:00
Amsterdam

Feest rolf & liesbeh

Rolf en Liesbeth worden samen 100 jaar en dt moet gevierd worden. Ze hebben een groot kookfeest georganiseerd en als er wat te smullen valt zijn de Neuteblazers natuurlijk wel voor een feestje te porren.