blog-post

De dijk van Volendam

17 juni 2012 - 20:00 - 22:00
Volendam

Vandaag wordt de belangrijkste wedstrijd van het EK 2012 gespeeld; Nederland-Portugal. Bij verlies kan de leeuw inpakken, bij winst gaan alle remmen los. De Neuteblazers zijn gevraagd om voor de wedstrijd een feestje te bouwen op de Dijk in de kroegen “de Dijk” en “de Molen”. De wedstrijd kan vervolgens gevolgd worden in caf� Lotte En nu maar hopen dat de Nederlandse leeuw de Portugesen eens flink z’n klauwen gaat laten zien.

Recente optredens

15 juni 2012 - 18:30 - 20:00
Diemen

Avondvierdaagse Diemen

Een feest als dat van de Vierdaagse in Diemen kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder Neuteblazers op de Diemmerbrug en bij het zwembad. Vandaar dat de Neuteblazers ook vandaag weer van de partij zijn. Weer of geen weer! Want zeg nou zelf, een intocht zonder Neuteblazers is als een vierdaagse zonder wandelaars. Toch?

13 mei 2012 - 10:00 - 12:15
Baambrugge

Rabocycle tour

De Neuteblazers hebben het druk dit weekend. Het ziet er zlfs naar uit dat ze een nachtje door zullen moeten halen. Tenminste, daar lijkt het op als je na “de nacht van Weesp” de volgende morgen weer fris en fruitig in Baambrugge moet spelen. Gelukkkig valt het in de praktijk wel mee en duurt de Nacht van Weesp niet de hele nacht. Dat komt goed uit, want zo blijft er voldoende energie over om ook de volgende dag er weer lekker tegenaan te gaan.