image-fallback

Begrafenisplechtigheid rolf cerjak

30 augustus 2012 - 14:30 - 17:00
Amerdam

Geheel onverwacht is onze bassdrum speler Rolf Cerjak overleden. De rustige man met de krachtige beat was jaren lang de ronkende motor achter onze muziek. De motor is gestopt maar “the beat goes on!”. Vandaag brengen de Neuteblazers hem de allerlaatste groet op de Oosterbegraafplaats in Amsterdam. Nog een keer wordt alles uit de kast gehaald om deze rocker pur sang de laatste eer te bewijzen.

Recente optredens

25 augustus 2012 - 18:00 - 22:00
Giethoorn

Floating parade giethoorn

Verlichte bruggen, tuinen, gevels en silhouetten tijdens de feestweek in Giethoorn. En dat allemaal inclusief een drijvende dweilorkesten parade door het Venetië van het Noorden. De Neuteblazers zouden op dit evenement aanwezig zijn maar moeten voor het eerst in hun bestaan een optreden afzeggen. 22 augustus 2012 is namelijk geheel onverwacht muzikant en bassdrum speler Rolf Cerjak overleden. De schok, de verbijstering en de verslagenheid is zo groot dat de Neuteblazers echt geen kans zien om een vrolijk feestje in Giethoorn te bouwen.

14 juli 2012 - 15:00 - 17:00
Muiderberg

Braderie Muiderberg

Het begint bijna een soort traditie te worden, het optreden van de Neuteblazers in Muiderberg . Altijd gezellig, ethousiast en vrolijk publiek met alseen van de hoogtepunten het gezamelijk optreden met het kazoo-orkest uit Muiderberg. Of dat er ook dit jaar van gaat komen kunt u met eigen ogen zien in Muiderberg van drie tot vijf uur