De Neuteblazers staan bekend om hun spectaculaire shows die ze opvoeren tijdens de verschillende (dweilorkesten)festivals en evenementen.

Daklosekapel

Als zwervers van de eerste Nederlandse “daklosekapel” waren zij te bewonderen in o.a. Bodegraven, Naarden en taptoe Mijdrecht.

Klik hier voor de foto’s van de daklosekapel

Poetsvrouwenkapel

De huisvrouwen van de Poetsvrouwenkapel waren o.a. van de partij in IJsselstein, Bemmel en bijvoorbeeld taptoe Bilthoven of de Hartjesdagen in Amsterdam.

Klik hier voor de foto’s van de Poetsvrouwenkapel

Kanniehekse!kapel

De heksen van de Kanniehekse!kapel speelden op het Heksefestijn in Oudewater, de straatfestivals in Dirkshorn en Hoevelaken, de feesten i.v.m. 650 stadsrechten in Weesp, maar ook in Heerenveen en Bemmel.

Klik hier voor de foto’s van de Kanniehekse!kapel

Rollatorkest

De bejaarden van rollatorkest de Neuteblazers zijn te zien geweest in Dirkshorn, Zevenbergen en Poeldijk. In Bemmel werd de titel “orgineelste dweilorkest 2008” in de wacht gesleept en werden de bejaarden uitgeroepen tot vice-kampioen van Nederland.

Klik hier voor de foto’s van de Rollatorkest

Beunblazerij

Na al die geweldige shows wordt het steeds moeilijker om weer een geheel nieuwe act te verzinnen. Je zou het een soort inspiratie crisis kunnen noemen……. maar wacht eens even……. Crisis. Heel Nederland zit momenteel in een crisis. En als er een groep is die het moeilijk heeft tijdens de crisis dan zijn het wel de goud eerlijke, hard werkende beunhazen. En daarmee was het idee voor de Beunblazerij geboren. Compleet met bouwplaats, Dixi, woonhuis, bakstenen, afzetingen en bouwhelmen werd er niet zozeer een show maar eerder een muzikale verbouwing van jawelste neergezet. En met succes. In Bemmel werd wederom de fel begeerde pubieksprijs in de wacht gesleept en een riante derde plaats in het eindklassement van het Nederlands kampioenschap.

Klik hier voor de foto’s van de Beunblazerij