Ga gelijk naar... Home Agenda en Album Boekingen Optreden Historie Contact

SAIL 2010

Sail betekent voor de Neuteblazers altijd weer een drukke tijd met veel optredens. Dit jaar begon het feest al op donderdag met de SAIL-in. Op het voordek van de "wapen van Amsterdam" mochten de Neuteblazers de gasten van Koninklijke Saan BV vermaken. Dat het feestje niet alleen tot de gasten beperkt bleef, maar ook de bezoekers in de wijde omtrek werd meegevierd mag duidelijk zijn. Sterker nog, zelfs ZKH Prins Willem Alexander kwam vanaf de Stad Amsterdam even een kijkje nemen bij zijn eigen huisorkest!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spelen
Na de SAIL-in volgde op zaterdag een gezellige rondvaart op de antieke sleepboot van Herman; de oude manus. Het werd een heerlijke tocht met veel publiek (speulen!), fraaie Hollandse luchten en niet te vergeten, heeeeel veel boten in allerlei soorten en maten.

Voor de jonge Manus was het nog een hele klus om de oude Manus veilig door de IJ-haven heen te loodsen

groepsfoto
Na het optreden in de IJ-haven volgde er nog een optreden op Cruquiuskade in Amsterdam. Gasten van verschillende grote bedrijven (Randstad, Provincie Utrecht, BAM, etc, etc) werden hier ontvangen voor een rondvaart door de haven. De Neuteblazers mochten het publiek vermaken totdat de schepen klaar waren voor vertrek.

optreden

1
1