spelen
Daarna werd er in gereed staande legertrucks gestapt die de Neuteblazers vervoerden naar de jachthaven van Ouderkerk.
Klik hier voor meer foto's
Even ontspannen met een lekker biertje en daarna weer snel verder naar het centrum van Ouderkerk. Dit keer niet per legertruck, maar per boot. Een intocht van Sinterklaas was er niets bij......
groepsfoto
Na het optreden in het centrum staat het volgende vervoersmiddel op het programma; de handbediende veerpond van Ouderkerk.

Na afloop van de dag staat er een heerlijke maaltijd klaar in restaurant het Deurtje.

Homebandagenda/albummeespelenwieiswiegastenboeklinksboekingen

Dit is de officiŽle website van dweilorkest de Neuteblazers. Het leukste en gezelligste orkest van Amsterdam en omstreken. Tevens winnaar van de titels Nederlandskampioen 2002, beste showdweilorkest 2005, origineelste dweilorkest 2008!
Dweilorkest de Neuteblazers staan ook bekend onder de naam Streetband New Double Eight, maar ook als Dweilband, feestorkest, feestband, amusementsorkest, etc, etc. De muzikanten maken muziek op feesten partijen bedrijfsfeesten bedrijfsopeningen trouwerijen bruiloften en overal waar een vrolijke noot is gewenst. Het Diemense / Amsterdamse orkest is overal van de partij. Speelt voor klein en groot op radio en tv allerlei moderne muziek in een moderne outfit.
De acts van de Neuteblazers zijn legendarisch. Van daklozenkapel tot aan poetsvrouwenkapel en van kanniehekse!kapel tot aan rollatorkest, iedere show is weer even verrassend als betoverend.
De Neuteblazers zijn het hele jaar door te boeken en gaan alleen in de maand november er 3 weken tussenuit. In die periode verblijven ze namenlijk op verzoek van Sinterklaas in het Spaanse Madrid om de Pepernotenband te vervangen. De muziekpieten van deze legendarische Spaanse Pietenband zijn in die periode namelijk in Nederland om Sinterklaas bij te staan met vrolijke liedjes en muziek.

webalbum Neuteblazers

Bevrijdingsdag Ouderkerk aan de Amstel

De 65 jarige bevrijding van Nederland wordt groots gevierd. De Neuteblazers deden dat dit jaar in Ouderkerk aan de Amstel. Het werd een prachtige gezellige en zonnige dag die ook nog een vol zat met allerlei bijzondere middelen van vervoer. De dag begon echter rustig met een optreden in het Centrum van Ouderkerk

1
1