volendam
Kees Tol van het Magical Trio (Jan Smit, Simon Keizer en Kees Tol) hoorde de Neuteblazers versie van het lied "eens per jaar" op de kade spelen en stuurde z'n manager langs met het verzoek om even bij de boot te komen spelen. Al snel stonden alle vrienden aan dek en werd er uit volle borst meegezongen. En volgens goed Volendams gebruik leverde deze actie wederom een lekker biertje op.
Klik hier voor meer foto's
CQC
Kees Tol & friends
Er waren onder aan de dijk speciaal parkeerplaatsen gereserveerd....

...en vandaaruit kon het feest op "de Dijk" direct beginnen!

groepsfoto
Homebandagenda/albummeespelenwieiswiegastenboeklinksboekingen

Dit is de officiŽle website van dweilorkest de Neuteblazers. Het leukste en gezelligste orkest van Amsterdam en omstreken. Tevens winnaar van de titels Nederlandskampioen 2002, beste showdweilorkest 2005, origineelste dweilorkest 2008!
Dweilorkest de Neuteblazers staan ook bekend onder de naam Streetband New Double Eight, maar ook als Dweilband, feestorkest, feestband, amusementsorkest, etc, etc. De muzikanten maken muziek op feesten partijen bedrijfsfeesten bedrijfsopeningen trouwerijen bruiloften en overal waar een vrolijke noot is gewenst. Het Diemense / Amsterdamse orkest is overal van de partij. Speelt voor klein en groot op radio en tv allerlei moderne muziek in een moderne outfit.
De acts van de Neuteblazers zijn legendarisch. Van daklozenkapel tot aan poetsvrouwenkapel en van kanniehekse!kapel tot aan rollatorkest, iedere show is weer even verrassend als betoverend.
De Neuteblazers zijn het hele jaar door te boeken en gaan alleen in de maand november er 3 weken tussenuit. In die periode verblijven ze namenlijk op verzoek van Sinterklaas in het Spaanse Madrid om de Pepernotenband te vervangen. De muziekpieten van deze legendarische Spaanse Pietenband zijn in die periode namelijk in Nederland om Sinterklaas bij te staan met vrolijke liedjes en muziek.

webalbum Neuteblazers

Pieperrace in Volendam

De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems. Deze wedstrijd wordt gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland.  Hoewel de zon het dit weekend helaas liet afweten en de temperatuur niet hoog opliep, was er voldoende wind in de zeilen. Op de dijk werd het dan ook al snel gezellig druk

1