hilton
...SHOWTIME !
Klik hier voor meer foto's

Nog 3 minuten voor aanvang...

CQC
Bij aankomst stond er al een heerlijk buffet klaar.

Nog even een korte repetitie met Toon Hermans en Wim Zonneveld in de Glazenzaal en dan kan het wachten beginnen

Homebandagenda/albummeespelenwieiswiegastenboeklinksboekingen

Dit is de officiŽle website van dweilorkest de Neuteblazers. Het leukste en gezelligste orkest van Amsterdam en omstreken. Tevens winnaar van de titels Nederlandskampioen 2002, beste showdweilorkest 2005, origineelste dweilorkest 2008!
Dweilorkest de Neuteblazers staan ook bekend onder de naam Streetband New Double Eight, maar ook als Dweilband, feestorkest, feestband, amusementsorkest, etc, etc. De muzikanten maken muziek op feesten partijen bedrijfsfeesten bedrijfsopeningen trouwerijen bruiloften en overal waar een vrolijke noot is gewenst. Het Diemense / Amsterdamse orkest is overal van de partij. Speelt voor klein en groot op radio en tv allerlei moderne muziek in een moderne outfit.
De acts van de Neuteblazers zijn legendarisch. Van daklozenkapel tot aan poetsvrouwenkapel en van kanniehekse!kapel tot aan rollatorkest, iedere show is weer even verrassend als betoverend.
De Neuteblazers zijn het hele jaar door te boeken en gaan alleen in de maand november er 3 weken tussenuit. In die periode verblijven ze namenlijk op verzoek van Sinterklaas in het Spaanse Madrid om de Pepernotenband te vervangen. De muziekpieten van deze legendarische Spaanse Pietenband zijn in die periode namelijk in Nederland om Sinterklaas bij te staan met vrolijke liedjes en muziek.

webalbum Neuteblazers

50 Jarig Huwelijk

Een vijftig jarig huwelijk maak je niet iedere dag mee. Zeker niet als dat feest ook nog eens plaats vindt in het Amsterdamse Hilton Hotel. En als dan ook nog eens blijkt dat Wim Sonneveld en Toon Hermans speciaal voor deze gelegenheid terug gekomen zijn om zich te laten begeleiden door de Neuteblazers, dan kan het feest natuurlijk niet meer stuk.

1