spelen
Ook onze eigen Nederlands Kampioen Mark van der Harst zou eigenlijk nog gehuldigd worden. Omdat de baankampioenschappen echter wat uitliepen ging dat feest helaas niet door. Vandaar dat alle Neuteblazers met petjes van Mark snel naar de baan toe gingen om hem aan te moedigen!
Klik hier voor meer foto's

Na een rit in de historische arreslee trok Ánnette zelf nog even de schaatsen aan om in de (traditioneel) stromende regen nog een laatste rondje op de Jaap Edenbaan te rijden.

Daarna ging het hele gezelschap in optocht naar de Skeve Skaets om het feest verder voort te zetten.

Peter Heerschop voerde namens de HCA het woord en fungeerde tevens als spreekstalmeester om de boel op geweldige wijze aan elkaar te praten.

CQC
cqc
cqc
CQC team
volendam
En als je het dan toch over een thuiswedstrijd hebt, dan kan je net zo goed op de fiets natuurlijk!

In afwachting van de ere ronde van Annette Gerritsen staan de Neuteblazers het aanwezige publiek vast te entertainen.

Dit allemaal onder het strenge doch rechtvaardige oog van de ambtenaar der millieudienst. Er is een ontheffing aangevraagd en het aantal geproduceerde decibellen mag de norm niet overschrijden.......... Nu spelen de Neuteblazers altijd al erg bescheiden en al helemaal als er decibellen gemeten moeten worden...

 

groepsfoto
Homebandagenda/albummeespelenwieiswiegastenboeklinksboekingen

Dit is de officiŽle website van dweilorkest de Neuteblazers. Het leukste en gezelligste orkest van Amsterdam en omstreken. Tevens winnaar van de titels Nederlandskampioen 2002, beste showdweilorkest 2005, origineelste dweilorkest 2008!
Dweilorkest de Neuteblazers staan ook bekend onder de naam Streetband New Double Eight, maar ook als Dweilband, feestorkest, feestband, amusementsorkest, etc, etc. De muzikanten maken muziek op feesten partijen bedrijfsfeesten bedrijfsopeningen trouwerijen bruiloften en overal waar een vrolijke noot is gewenst. Het Diemense / Amsterdamse orkest is overal van de partij. Speelt voor klein en groot op radio en tv allerlei moderne muziek in een moderne outfit.
De acts van de Neuteblazers zijn legendarisch. Van daklozenkapel tot aan poetsvrouwenkapel en van kanniehekse!kapel tot aan rollatorkest, iedere show is weer even verrassend als betoverend.
De Neuteblazers zijn het hele jaar door te boeken en gaan alleen in de maand november er 3 weken tussenuit. In die periode verblijven ze namenlijk op verzoek van Sinterklaas in het Spaanse Madrid om de Pepernotenband te vervangen. De muziekpieten van deze legendarische Spaanse Pietenband zijn in die periode namelijk in Nederland om Sinterklaas bij te staan met vrolijke liedjes en muziek.

webalbum Neuteblazers

Huldiging Annette Gerritsen

Annette Gerritsen heeft op de Olymische Spelen van Vancouver een fantastische prestatie neergezet op de 1.000 meter vrouwen. Ze greep dan wel net naast het goud, maar na een val op de 500 meter en met een verschil van slechts 2 honderste seconde, was ze moreel toch duidelijk de winnaar. Of op met Peter Heerschop te spreken: "ze hadden die plak gewoon moeten delen!". Dat is er niet van gekomen, maar het feest in de Skeeve Schaets was er niet minder om. Alle vrienden, belangstellenden en pers hadden zich verzameld om Annette op haar thuisbaan nog even flink in het zonnetje te zetten. En aangezien de Edenbaan ook de thuisbaan is van de Neuteblazers, waren ook zij bij dit evenement aanwezig.

1
1