• 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
JAZZFESTIVAL DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 1 juni 2020

Info : De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren traditioneel het Diemer Jazzfestival altijd geopend. Ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein, alleen verzorgen ze niet de opening maar staan ze pas later ingepland. Verandering van spijs doet eten en dat komt in dit geval goed uit omdat ook het foodfestival op deze dag plaats vindt. Aan de nodige Duke Ellington muziek zal het niet ontbreken, maar ook andere bekende jazz nummers zullen de Neuteblazers laten horen. Want jazz is niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud. #DaaromDiemen

Tijd : 16:30-17:00

www : DukeophetDiemerplein

VRIJHEIDSMAALTIJD DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 5 mei 2020

Info : Op 5 mei wordt de traditionele Vrijheidsmaaltijd geserveerd. Omdat het dit jaar een jubileumjaar is wordt er extra uitgepakt, maar wat niet veranderd is, is dat ierdereen van harte welkom om bij de Vrijheidsmaaltijd van Diemen aan te schuiven. Het is een diner dóór en vóór de buurt, alle gerechten zijn door buurtbewoners gekookt. #DaaromDiemen

Tijd : 13:00-15:00

www : https://daaromdiemen.nl

14K RUN CRUIJFF FOUNDATION

Plaats : Amsterdam

Datum : 26 april 2020

Info : Zondag 26 april 2020 organiseren Ajax, de Cruyff Foundation en Le Champion de 14K Run. Deze Social Run start vanaf het Johan Cruijffplein bij het Olympisch Stadion en gaat 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en eindigt in de Johan Cruijff ArenA!. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff. Om het evenement nog momorabeler te maken zullen de Neuteblazers ook dit jaar weer aanwezig zijn bij de cheering zone om de lopers extra moed in te blazen.

Tijd : 20:00 - 22:00 uur

www : www.cruyff-foundation.org

PIEPERRACE VOLENDAM

Plaats : Volendam

Datum : 5 april 2020

Info : De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en aan de Neuteblazers de taak om daar een groot feest van te maken.

Tijd : 14:00 - 16:30

www : www.pieperrace.nl

YOUNG COLFIELD

Plaats : Amsterdam ZO

Datum : 28 feruari 2020

Info : Bij Young Colfield helpen ze talent met hun ontwikkeling door ze zichzelf te laten ontdekken en vooral te laten zijn. Alleen zo creëer je doenende denkers die uitmunten en anderen verrassen onder de meest uitdagende omstandigheden zeggen ze zelf. De boel in beweging krijgen. De juiste kant op. Daar geloven ze in. Noem het toeval, maar dat is waar ook de Neuteblazers in geloven. En om de proef op de som te nemen kwamen ze (de Neuteblazers dus) langs op de vrijmibo om te kijken hoe de boel in beweging kwam. En dat viel niet tegen. De doenende denkers waren flink verrast maar gingen al snel helemaal los.

Tijd : 18:00-18:30

www : https://youngcolfield.nl

EINDEJAARSFEEST 2019

Plaats : Diemen

Datum : 28 december 2019

Info : Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. De laatste repetie van het jaar wordt benut om in de Schakel een heerlijk feestdiner te nuttigen een glaasje te drinken en het vooral heel erg gezellig te hebben met elkaar, terug te kijken op een fantastisch 2019 en vast vooruit te blikken op een nog mooier 2020.

Tijd : 17:00 - 00:00

www : n.v.t.

KERSTOMMEGANG

Plaats : Diemen

Datum : 24 december 2019

Info : Inmiddels is er met de Kerstommegang in Diemen een heuse traditie geboren. Een optocht van kinderen met lichtjes die op diverse plaatsen in Diemen een stuk van het Kerstverhaal te horen krijgen. Iedereen doet mee en de Neuteblazers zorgen ook dit jaar weer voor de bijpassende muziek. Uiteraard wel voorzien van een swingende twist, want Neuteblazers zonder swingende muziek is als een kerstboom zonder piek! #DaaromDiemen

Tijd : 17:00 - 19:00

www :

KERSTMARKT HEEMSTEDE

Plaats : Heemstede

Datum : 15 december 2019

Info : Op 15 december is het Winkelcentrum Heemstede in Kerst- en winterse sferen gehuld. Op de Kerstmarkt zullen meer dan 60 marktkramen van 10 tot 16 uur gevuld zijn met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod. Er zijn ook leuke gezellige kraampjes met kleine zitjes om de innerlijke mens te behagen (glühwein, hete choco, wijnproeverijen, en diverse heerlijke lekkernijen om te snacken of de maag te vullen). En als kers(t) op de taart komen de Neuteblazers het geheel van passende muziek voorzien

Tijd : 10:00 - 16:00

www : https://www.wch.nl/kerstmarkt/

WESTERUNIE AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 22 november 2019

Info : Een beetje verliefd… word jij op deze FAN-TAS-TI-SCHE avond. Want het is tijd voor Vrienden Van XXL. 22 November moet je in de WesterUnie zijn voor het allerlekkerste, allerfijnste en allergezelligste Nederlandstalige zangfestijn dat je normaal alleen in films ziet. Kan ook niet anders met namen als Tino Martin, Dries Roelvink, Stef Ekkel, huiszanger Gewoon Simon en natuurlijk de Neuteblazers. Als dat geen feest wordt, wat dan wel?

Tijd : 22:00 - 22:30

www : https://www.westerunie.nl/events/vrienden-van-xxl-westerunie-met-tino-martin/

SINT MAARTEN EDAM

Plaats : Edam

Datum : 11 november 2019

Info : Sinte, sinte, Maarten de koeien hebben staarten is er geen enkel nummer dan dat een Neuteblazer niet spelen kan. De tekst op dit legendarische liedje is een klein beetje aangepast, maar je begint het je zo langzamerhand wel af te vragen. Want de Neuteblazers spelen vanavond tijdens de Sint Maarten optocht in Edam. Daar wordt Sint Maarten altijd groots gevierd en dit jaar mogen de Neuteblazers meedoen om er een nog groter feest van te maken. Dus haal uw lampion uit de mottenballen en kom gezellig het Sint Maartenfeest vieren in Edam.

Tijd : 17:00 - 20:00

www : https://nl-nl.facebook.com/sintmaartenedam

HEEREN VAN AEMSTEL OKTOBERFEST

Plaats : Amsterdam

Datum : 26 oktober 2019

Info : In de Heeren van Aemstel wordt vandaag Das Knällende Oktober Fest gehouden. De Neuteblazers staan op de playlist om rond 23:00 uur de bierpullen volledig leeg te eehhhh blazen. In ieder geval zijn voor de gelegenheid een aantal wereldberoemde Duitse nummers ingestudeerd. Kortom het wordt een Duitse boel daar in het centrum van Amsterdam.

Tijd : 22:15 - 22:30

www : www.deheerenvanaemstel.nl

JUBILEUM SWC RIJSENHOUT

Plaats : Rijsenhout

Datum : 29 september 2019

Info : SWC bestaat 50 jaar en dat betekent groot feest. Wat er precies gaat gebeuren is nog geheim, maar het belooft allemaal heel bijzonder te worden.

Tijd : 20:00 - 22:00

www : www.scwrijsenhout.nl

SERENADE TROUWERIJ AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 21 september 2019

Info : De mooiste dag van je leven vieren in de Kas in Amsterdam, kan het nog mooier? Wij kunnen maar een ding bedenken; de mooiste dag van je leven vieren in de Kas in Amsterdam met muziek van de Neuteblazers. En u raad het al die wens gaat vandaag in vervulling. Smikkelen, smullen en feesten in de Kas, dat gaat wat worden.

Tijd : 16:00 - 17:00 uur

www : n.v.t.

VRIENDEN VAN MENEER NIEGES FESTIVAL

Plaats : Amsterdam

Datum : 14 september 2019

Info : Hou me vast, Hou me vast... Want Vrienden van en Meneer Nieges slaan de handen ineen voor het allereerste Vrienden Van Festival! Op zaterdag 14 september moet je bij Meneer Nieges zijn voor de allerfijnste Nederlandstalige live muziek in combinatie met het lekkerste eten van Amsterdam en omstreken! Alle vrienden zullen de leukste meezingers ten gehore brengen tijdens een exclusieve Lunchshow op het terras bij Meneer Nieges en daarna zingen ze de spreekwoordelijke pannen van het dak op het buitenpodium op het terras! Ook de Neuteblazers zijn inmiddels echte vrienden van geworden en zullen rond 16:00 uur van de partij om te zorgen voor een gezellige muzikale break. Mocht je dit evenement niet willen missen, ga dan vooral naar de site en bestel je kaarten.

Tijd : 16:30 - 17:00 uur

www : www.djguide.nl/party.p/372229/vrienden-van-meneer-nieges-festival

HISTORISCH FESTIVAL VREELAND

Plaats : Vreeland

Datum : 1 augustus 2019

Info : De vakantie is voorbij en de Neuteblazers kunnen weer vol energie aan de slag op het historisch festival in Vreeland, het grootste historische evenement in west en midden Nederland. De 25e editie wel te verstaan en er wordt dit jaar flink uitgepakt. Met artiesten, kermis attracties, oude ambachten, 1000 historische voertuigen waaronder bromfietsen, stoommachines, motorfietsen, tractoren en appendages, (vracht)auto‘s, legervoertuigen, stationaire motoren. En natuurlijk met de Neuteblazers! Er is meer dan genoeg te zien en beleven op het historische festival dus kom vooral gezellig langs in Vreeland

Tijd : 10:30 - 13:00 uur

www : www.historie-herleeft.nl/historisch-festival

OPNAME COMMERCIAL KANZI

Plaats : Amsterdam

Datum : 18 juli 2019

Info : De appels van Kanzi zijn een feestje voor oog en mond en inmiddels ook voor oor. Want Trafassi leadzanger Edgar Burgos heeft een vrolijk nieuw nummer geschreven dat gebruikt wordt in de commercial voor dit lekkere appeltje. De Neuteblazers zijn gevraagd om mee te doen aan de on-line versie van de commercial en dat doen ze uiteraard met alle soorten van genoegen. Mocht u dus over een tijdje swingende commercial voor Kanzi tegen komen, let dan goed op en snoep verstandig pak je Kanzi ;)

Tijd : 20:00 - 22:00

www : nvt

TUINFEEST CRAILO

Plaats : Crailo

Datum : 29 juni 2019

Info : Tel drie jarigen, een grote tuin, een feesttent en tweehonderd gasten bij elkaar op en je hebt een behoorlijke basis voor een te gekke tuinpartij. Als kers op de taart (of is het schuim op het bier) zijn de Neuteblazers gevraagd om het feest extra luister bij te zetten. Het is alleen te hopen dat de buren op vakantie zijn, want het echt stilletjes zal deze avond niet voorbij gaan.

Tijd : 22:30-23:00

www : n.v.t.

BRADERIE HAVENFEESTEN MARKEN

Plaats : Marken

Datum : 22 juni 2019

Info : De havenfeesten in Marken zijn wereldberoemd en de Neuteblazers mogen dit jaar ook een steentje bijdragen. Daar hebben ze zelf ontzettend veel zin in want op Marken hebben ze nog nooit eerder gespeeld. Dus mocht u zich afvragen waarom ze zo enthousiast staan te stuiteren, dan weet u nu waardoor het komt.

Tijd : 12:00-15:00

www :

SPUISTRAATFEEST AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 16 juni 2019

Info : De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 16 juni 2019 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de lustrum editie van dit evenement. Niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op deze editie van het Spuistraatfeest Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

Tijd : 12:00-13:00

www : Spuistraatfeest

HARINGHAPPEN AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 12 juni 2019

Info : Woensdag 12 juni is het eindelijk weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild voor het goede doel.. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom dinsdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring natuurljk een "harinkie happe" bij Hoppe.

Tijd : 18:30 - 20:00

www : cafehoppe.com

JAZZFESTIVAL DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 2 juni 2019

Info : De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren traditioneel het Diemer Jazzfestival altijd geopend. Ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein, alleen verzorgen ze niet de opening maar staan ze pas later ingepland. Verandering van spijs doet eten en dat komt in dit geval goed uit omdat ook het foodfestival op deze dag plaats vindt. Aan de nodige Duke Ellington muziek zal het niet ontbreken, maar ook andere bekende jazz nummers zullen de Neuteblazers laten horen. Want jazz is niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud. #DaaromDiemen

Tijd : 16:30-17:00

www : DukeophetDiemerplein

AMC LOOP

Plaats : Amsterdam

Datum : 26 mei 2019

Info : Op zondag 26 mei wordt de AMC Loop georganiseerd. Met verrassende routes door de mooiste en meest bijzondere plekken in Amsterdam Zuidoost wil de AMC Loop letterlijk en figuurlijk bewoners, sporters, bedrijven en het stadsdeel met elkaar verbinden. Het AMC als centrum, de AMC Foundation als goed doel. Samen sporten om mensen die het fysiek minder hebben te ondersteunen. En als het om ondersteunen gaat, voor de lopers zijn natuurlijk de Neuteblazers aanwezig. Voor de muzikale ondersteuning uiteraard.

Tijd : 12:00-14:00 uur

www : www.amcloop.nl

MENEER NIEGES

Plaats : Amsterdam

Datum : 17 mei 2019

Info : Afgelopen maart waren de Neuteblazers al te gast bij meneer Nieges en dat is goed bevallen. Vandaar dat ze ook nu weer aanwezig zullen zijn om het feest daar even een gezellige oppepper te komen geven. Het feest is besloten, dus u kunt niet komen kijken, maar na afloop is er via de social media waarschijnlijk genoeg terug te vinden.

Tijd : 21:45-22:15

www : nvt

14K RUN CRUIJFF FOUNDATION

Plaats : Amsterdam

Datum : 11 mei 2019

Info : Woensdag 11 mei 2019 organiseren Ajax, de Cruyff Foundation en Le Champion de 14K Run. Deze Social Run start vanaf het Johan Cruijffplein bij het Olympisch Stadion en gaat 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en eindigt in de Johan Cruijff ArenA!. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff. Om het evenement nog momorabeler te maken zullen de Neuteblazers ook dit jaar weer aanwezig zijn bij de cheering zone om de lopers extra moed in te blazen.

Tijd : 20:00 - 22:00 uur

www : www.cruyff-foundation.org

VRIJHEIDSMAALTIJD DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 5 mei 2019

Info : Op 5 mei is iedereen vanaf 13:00 welkom om bij de Vrijheidsmaaltijd van Diemen aan te schuiven. Het is een diner dóór en vóór de buurt, alle gerechten zijn door buurtbewoners gekookt. De Neuteblazers zullen aan het eind van het diner een feestje bouwen en er voor zorgen dat de voetjes lekker van de vloer kunnen. #DaaromDiemen

Tijd : 13:00-15:00

www : https://daaromdiemen.nl

OPENING NH HOTEL FLOWER MARKET AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 25 april 2019

Info : NH Hotel Bloemenmarkt in Amsterdam wordt geopend en dat mag iedereen weten. Vandaar dat de Neuteblazers worden ingevlogen om en klein feestje te bouwen in Amsterdam. Tussen de Prins Hendrikkade en de Bloemenmarkt zullen ze voor de nodige reuring zorgen zodat iedereen weet dat er een nieuw hotel bij is gekomen. En hoewel het een door-de-weekse dag is zorgt de Paasvakantie er voor dat er evengoed ruim voldoende muzikanten van de partij zijn om er een mooi evenement van te maken. Kortom, komt allen naar NH Hotel Bloemenmarkt!

Tijd : 13:30-15:30

www : www.nh-hotels.nl

BLOEMENCORSO BOLLENSTEEK

Plaats : Heemstede

Datum : 13 april 2019

Info : Het Bloemencorso van de Bollenstreek is het enige bloemencorso dat zich afspeelt in het voorjaar. Het is eveneens het enige corso dat wordt opgebouwd met bolbloemen zoals hyacinten, tulpen en narcissen. Het Bloemencorso wordt dan ook wel het gezicht van de lente genoemd, want geen corso kan zich meten met de unieke lentekleuren en geuren van het bloemencorso. Hetzelfde geldt voor de kleuren van de Neuteblazers. Want met hun nieuwe door José Glas ontworpen jassen zien ze er kleuriger uit dan ooit tevoren. En de geuren dan vraagt u zich mischien af? Die blijven natuurlijk onveranderd lentefris.

Tijd : 19:00-21:00

www : www.bollenstreek.nl

PIEPERRACE VOLENDAM

Plaats : Volendam

Datum : 7 april 2019

Info : De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en aan de Neuteblazers de taak om daar een groot feest van te maken.

Tijd : 14:00 - 16:30

www : www.pieperrace.nl

LANDMARK AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam Noord

Datum : 16 maart 2019

Info : De versmarkt/supermarkt Landmarkt in Amsterdam Noord is uitgebreid en verbouwd en dat moet gevierd worden. De Neutblazers worden vers ingevlogen om een feestje te bouwen voor en in de winkel. Als dat niet super gaat worden wat dan nog wel. Kom vooral gezellig lang om te kijken, luisteren en gelijk even lekker te shoppen in de nieuwe Landmarkt supermarkt.

Tijd : 21:45 - 22:00

www : www.landmarkt.nl

MENEER NIEGES AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 8 maart 2019

Info : Na alle succesvolle voorgaande edities van Vrienden Van in de Amstelhaven zal het mooiste Nederlandstalige meezing festijn zich voor de komende editie verplaatsen naar Meneer Nieges voor de allereerste editie van 'Vrienden van Meneer Nieges' op vrijdag 8 maart. Voorafgaand aan het knallende feest dat tot in de late/vroege uurtjes duurt is er eerst een "Vrienden Van Dinnershow", Na het diner wordt de zaal omgebouwd tot feestruimte en tijdens die verbouwing mogen de Neuteblazers een (Nederlands-talig) feestje bouwen. Dat wordt dus uit volle borst meezingen met Hazes, Bauer, Sjonnies, van der Boom, en nog wel meer tophits. Maar nog niet verder vertellen, want het moet een verrassing blijven.

Tijd : 21:45 - 22:00

www : vriendenvannieges.nl

CHIN CHIN CLUB AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 2-3 maart 2019

Info : Dweilorkest de Neuteblazers is het enige dweilorkest in Nederland dat met carnaval juist niet optreedt. Of beter gezegd optrad, want de laatset jaren is het eigenlijk iedere keer weer raak. En dan niet zomaar even een carnavalsfeest, maar een PartyCarnaval feest. De afgelopen edities was dit feest nog in de WesterUnie Nachtclub in Amsterdam maar dit jaar wordt het evenement verplaatst naar de legendarishe Chin Chin Club in Amsterdam. Kortom, een mega feest dat weer een groot spektakel gaat worden. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de site dus bestel snel voordat ze uitverkocht zijn.

Tijd : 01:00 - 02:00

www :

DIEMERCROSS DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 17 februari 2019

Info : De Neuteblazers laten ook deze editie van de Diemer Cross weer van zich horen. Al heel wat jaren moedigen zij de hard lopende bikkelaars aan om tot het uiterste te gaan en een top tijd neer te zetten. 17 februari is het weer zo ver en organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de achtste DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren in de buurt van de hoofdingang van het Diemerbos. De Blokhut van Scouting Diemen vormt dit jaar het middelpunt van het evenement.

Tijd : 11.30 – 13.30

www : diemercross.av23.nl

BEDRIJFSFEEST VERMAAT

Plaats : Aalsmaar

Datum : 26 januari 2019

Info : Het nieuwe jaar begint dit jaar voor de Neuteblazers nu eens niet met de Nationale Tulpendag, maar met het bedrijfsfeest van Vermaat in de Aalsmeer Studio's. De Neuteblazers zullen de winnaars van de Talent Awards naar het hoofdpodium begeleiden waarna samen met MC Geert een springende opening van het feest zal worden verzorgd. Reken maar dat dit een klapper van een feest zal worden. Want wie heeft er nu geen zin in een swingende start van het nieuwe jaar?

Tijd : 20:00 - 22:00

www :

EINDEJAARSFEEST

Plaats : Diemen

Datum : 27 december 2018

Info : Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. De laatste repetie van het jaar wordt benut om in de Schakel een heerlijk feestdiner te nuttigen een glaasje te drinken en het vooral heel erg gezellig te hebben met elkaar, terug te kijken op een fantastisch 2018 en vast vooruit te blikken op een nog mooier 2019

Tijd : 17:00 - 00:00

www : n.v.t.

KERSTOMMEGANG

Plaats : Diemen

Datum : 24 december 2018

Info : Inmiddels is er met de Kerstommegang in Diemen een heuse traditie geboren. Een optocht van kinderen met lichtjes die op diverse plaatsen in Diemen een stuk van het Kerstverhaal te horen krijgen. Iedereen doet mee en de Neuteblazers zorgen ook dit jaar weer voor de bijpassende muziek. Uiteraard wel voorzien van een swingende twist, want Neuteblazers zonder swingende muziek is als een kerstboom zonder piek! #DaaromDiemen

Tijd : 17:00 - 19:00

www :

KERST MEEZING SPEKTAKEL AMSTERDAM

Plaats : Ecuplein, Amsterdam

Datum : 22 december 2018

Info : Een actieve groep buurtbewonder uit de Amsterdamse de Aker organiseren een Kerst meezing spektakel op het Ecuplein in Amsterdam. De Neuteblazers mogen voor aanvang het publiek vast lekker opwarmen met swingende kerstmuziek, waarna het grote Amsterdamse Volkskoor de mooiste kerstliederen ten gehoren zal gaan brengen. Ook een aantal locale zangers zullen samen met het kinderkoor uit het huis van de wijk de Aker van zich laten horen. Een mooier begin van de Kerst dan met dit meezingfestijn kun je je bijna niet wensen..

Tijd : 16:00 - 18:00

www : n.v.t.

NDSM AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 14 december 2018

Info : Een groot bedrijfsfeest op de voormalige NDSM-werf in Amsterdam en de Neuteblazers komen letterlijk en figuurlijk even binnenspringen om het feestje een extra oppepper te geven. Als feestende fanfare uit Amsterdam komen ze de boel lekker op stelten zetten. En omdat het een hele grote tent is is het geen enkel probleem als het dak er helemaal vanaf gaat.

Tijd : 21:30 - 23:00

www : n.v.t.

BOXING STARS

Plaats : Amsterdam

Datum : 12 december 2018

Info : Vandaag is de finale van Boxing Stars en de Neuteblazers voor Juvat Westendorp een spectaculeire entree in de boxring verzorgen. En u kunt daar vanaf de bank gewoon van meegenieten want het programma wordt live uitgezonden op RTL5. Hoe laat Juvat aan moet treden is nog niet bekend dus als u op tijd voor de buis gaat zitten dan mist u in ieder geval niets!

Tijd : 20:00 - 23:00

www : https://www.rtl.nl/live-entertainment/events/boxing-stars

LIBERTY GLOBAL STUDIO'S AALSMEER

Plaats : Amsterdam

Datum : 6 december 2018

Info : Nog maar koud terug uit Spanje en nu alweer gelijk aan de slag op het bedrijfsfeest van Libery Global in de Aalsmeer Studio's. De Neuteblazers gaan de verschillende zalen rond om de gasten op te halen en ze naar het hoofdpodium te begeleiden! Daar zullen ze vervolgens een springende opening van het feest verzorgen. Dat gaat gegarandeerd een groot spektakel te worden, dus zet de confettie kanonnen maar op scherp want dat wordt knallen geblazen.

Tijd : 20:00 - 22:00

www : https://www.libertyglobal.com

SINT MAARTEN EDAM

Plaats : Edam

Datum : 11 november 2018

Info : Sinte, sinte, Maarten de koeien hebben staarten is er geen enkel nummer dan dat een Neuteblazer niet spelen kan. De tekst op dit legendarische liedje is een klein beetje aangepast, maar je begint het je zo langzamerhand wel af te vragen. Want de Neuteblazers spelen vanavond tijdens de Sint Maarten optocht in Edam. Daar wordt Sint Maarten altijd groots gevierd en dit jaar mogen de Neuteblazers meedoen om er een nog groter feest van te maken. Dus haal uw lampion uit de mottenballen en kom gezellig het Sint Maartenfeest vieren in Edam.

Tijd : 17:00 - 20:00

www : https://nl-nl.facebook.com/sintmaartenedam

SERENADE DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 29 september 2018

Info : Een oud Neuteblazer viert vandaag het bereiken van een kroonjaar en dus komen de muzikanten van zijn favoriete dweilorkest langs om hem even in het zonnetje te zetten. Maar mondje dicht, want de jarige weet natuurlijk nog van niets..

Tijd : 19:00 - 19:30

www :

HOLLAND XXL ZIGGO DOME AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 29 september 2018

Info : Het is weer zover! Na twee kurkdroge jaren keert X-Qlusive Holland XXL terug naar de Ziggo Dome voor het meest onfatsoenlijke feest van het jaar. Oma en consorten zullen de boel weer op stelten zetten tijdens X-Qlusive Holland XXL 2018 in de Ziggo Dome te Amsterdam. Het belooft weer een geweldige happening te worden en de Neuteblazers zijn er bij om het massaal binnenstromende publiek te entertainen met, hoe kan het anders, allemaal Nederlandstalige hits.

Tijd : 17:00 - 20:00

www : www.q-dance.com

AVV SWIFT AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 29 september 2018

Info : Eindelijk is het dan zo ver, de drie velden van AVV Swift zijn volledig gereed voor de wekelijkse slidings, doelpunten, steekpassjes en intikkers. Compleet omlijst met gloednieuwe LED-verlichting en hekwerk is het een sportpark waar heel Amsterdam met recht trots op mag zijn. De opening gaat dan ook groots gevierd worden met parachutisten, oud oranje internationals en natuurlijk de Neuteblazers. Kom vooral allemaal kijken op dit prachtige sportcomplex midden in de stad.

Tijd : 13:30 - 14:15

www : www.avvswift.nl

WHEELERPLANET SPAARNWOUDE

Plaats : Spaarnwoude

Datum : 2 september 2018

Info : Drukke tijden voor de Neuteblazers. Donderdag in Amsterdam op de Grimburgwal, vrijdag op het Koningsplein in Amsterdam, koopjeszaterdag in Bussum en vandaag weer bij Wheelerplanet in Spaarnwoude. Dit keer voor het goede doel; Raisin Hope Foundation Nederland. Ze organiseren een rondje stellingen van Amsterdam en deelnemers kunnen zich inschrijven voor 70, 120 en 170 kilometer. De Neuteblazers kunnen helaas niet op de fiets komen, maar doen wel hun uiterste best om alle deelnemers zoveel mogelijk aan te moedigen.

Tijd : 11:00 - 13:00

www : www.raisinhope.nl

KOOPJESZATERDAG BUSSUM

Plaats : Bussum

Datum : 1 september 2018

Info : De Neuteblazers spelen niet heel vaak in winkelstraten, maar voor Bussum maken ze graag een uitzondering. De sfeer is daar altijd prima, er is voldoende ruimte en de grote vrienden van Brownies and Downies zijn er gevestigd. Reden genoeg om er een gezellige dag van te maken. En mocht u zin hebben om muzikaal te komen shoppen, kom dan vooral even kijken in Bussum.

Tijd : 12:00 - 15:00

www : n.v.t.

SERENADE KONINGSPLEIN

Plaats : Amsterdam

Datum : 31 augustus 2018

Info : Hoofdredacteur Cécile Narinx gaat weg bij Harper's Bazaar en gaat als stijlredacteur aan de slag bij de Volkskrant. Maar dat gebeurt natuurlijk niet zonder groots afscheidsfeest. En een groots afscheidsfeest is geen feest zonder het gezelligste dweilorkest van Amsterdam en omstreken. Dus vandaar dat de Neuteblazers worden ingevlogen om vanaf het Koningsplein in Amsterdam voor Cécile een groot feest te maken. Uiteraard wel stylish verantwoord zodat het zowel in Harper's Bazaar als in de Volkskrant kan......

Tijd : 18:00 - 18:30

www : n.v.t.

SERENADE GRIMBURGWAL

Plaats : Amsterdam

Datum : 30 augustus 2018

Info : Je zult vandaag maar elkaar het ja-woord geven en dan met een boot door de grachten varen. Dan is de kant groot dat je vanaf de brug wordt toegespeeld door de Neuteblazers, want die staan vandaag rond vijf uur op de Groenburgwal. Mocht je dus in de buurt zijn kom dan gerust even langs en vergeet uiteraard niet om het bruidspaar te feliciteren.

Tijd : 17:30 - 18:00

www : n.v.t.

VOLKSTUINVERENIGING LINNAEUS

Plaats : Driemond

Datum : 25 augustus 2018

Info : Vandaag wordt de midzomeravond gevierd bij Volkstuin Vereniging Linnaeus en de Neuteblazers zijn er bij. Zet de BBQ dus maar even een tandje lager want een grote lange polonaise door het tuincomplex kan wel wat tijd in beslag nemen. Maar als na afloop de kolen wat extra opgestookt prikken de Neuteblazers natuurlijk graag een vorkje mee.

Tijd : 17:00 - 18:00

www : www.volkstuin-linnaeus.nl

COMMERCIAL FOX SPORT

Plaats : Amsterdam

Datum : 1 juli 2018

Info : Zondag wordt een lange dag. Na de hele middag te hebben gespeeld bij de Evers staat op run voor Spieren voor Spieren wordt er van de lipspieren van de Neuteblazers nog even een extra inspanning gevergd. Fox Sport heeft de Neuteblazers namelijk gevraagd om mee te werken aan de opname van een nieuwe online commercial. Hoe dit er allemaal uit komt te zien kunnen we nog niet verklappen, maar dat het iets wordt met muziek, feest en voetbal dat mag duidelijk zijn.

Tijd : 16:00 - 20:00

www : http://halal.amsterdam/

EVERS STAAT OP RUN

Plaats : Amsterdam

Datum : 1 juli 2018

Info : Op zondag 1 juli trekken Edwin Evers, Rick, Niels en Jelte hun hardloopschoenen uit de kast en rennen zij samen met 538-luisteraars en bekende vrienden ‘Evers Staat Op’ voor het goede doel. In de Evers Staat Op Run van 5.38 kilometer wordt zoveel mogelijk geld opgehaald, dit jaar voor Spieren voor Spieren. De ‘Evers Staat Op Run’ is zondag live te volgen op Radio 538 en via 538.nl en als het goed is zult u ook de Neuteblazers voorbij horen komen. Want zij staan langs de kant om de renners muzikaal aan te moedigen en op te zwepen om een geweldige prestatie neer te zetten.

Tijd : hele middag

www : https://eversstaatoprun.nl

HEKSENFESTIJN

Plaats : Oudewater

Datum : 30 juni 2018

Info : Al ruim een decenia gelden kwam "Kanniehekse!kapel de Neuteblazers" voor het eerst overvliegen bij het Heksenfestijn in Oudewater. Een geweldig griezéllig evenement voor groot en klein. Hoewel de heksen zich daarna weer voor onbepaalde tijd hadden teruggetrokken in het donkere Diemerbos, waren ze een paar jaar terug bij de jubileum editie in van het festijn weer in actie te zien. Dat vonden ze zo leuk om te doen dat ze nu eigenlijk al een aantal jaren achtereen van de partij zijn in Oudewater. Mocht u nog wat extra selfies van de heksen willen bekijken, klik dat hier.

Tijd : hele dag

www : www.heksenfestijn.nl

HARINGHAPPEN AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 19 juni 2018

Info : Dinsdag 19 juni is het eindelijk weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild voor het goede doel.. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom dinsdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring natuurljk een "harinkie happe" bij Hoppe.

Tijd : 18:30 - 20:00

www : cafehoppe.com

SPUISTRAATFEEST AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 17 juni 2018

Info : De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 17 juni 2018 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de lustrum editie van dit evenement. Niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op deze editie van het Spuistraatfeest Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

Tijd : 12:00-13:00

www : Spuistraatfeest

SERENADE AMSTERDAM NOORD

Plaats : Amsterdam

Datum : 17 juni 2018

Info : Vandaag een heel bijzonder optreden voor een jarige die deze dag waarschijnlijk niet snel meer zal vergeten. Onvergetelijk voor de jarige, maar zeker niet minder leuk voor de Neuteblazers die het een grote eer vinden om aan dit feest mee te mogen werken!

Tijd : 14:00 - 15:00 uur

www : n.v.t.

JAZZFESTIVAL DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 3 juni 2018

Info : De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren al vaker het Diemer Jazzfestival geopend en ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein. Uiteraard zullen ze niet alleen muziek van Duke Ellintton spelen (daar is het festival ooit mee begonen), maar ook andere bekende nummers van de Neuteblazers zullen te horen zijn. Zo kunnen ze iederen laten horen dat jazz niet alleen iets is voor oude mannen die over een bas hangen of met kwastjes de drums beroeren, maar gewoon voor iedereen van jong tot oud. #DaaromDiemen

Tijd : 12:00-13:00

www : DukeophetDiemerplein

AMC LOOP

Plaats : Amsterdam

Datum : 27 mei 2018

Info : Op zondag 27 mei wordt de AMC Loop georganiseerd. Met verrassende routes door de mooiste en meest bijzondere plekken in Amsterdam Zuidoost wil de AMC Loop letterlijk en figuurlijk bewoners, sporters, bedrijven en het stadsdeel met elkaar verbinden. Het AMC als centrum, de AMC Foundation als goed doel. Samen sporten om mensen die het fysiek minder hebben te ondersteunen. En als het om ondersteunen gaat, voor de lopers zijn natuurlijk de Neuteblazers aanwezig. Voor de muzikale ondersteuning uiteraard.

Tijd : 12:00-14:00 uur

www : www.amcloop.nl

HUWELIJKSFEEST BURGEMEESTER ERIK BOOG EN WAHIDA AMIER

Plaats : Diemen

Datum : 18 mei 2018

Info : Burgemeester Erik Boog en zijn vriendin Wahida Amier gaan trouwen. In september maakte Erik bekend dat hij Wahida ten huwelijk had gevraagd tijdens een vakantie in India. Het antwoord op deze vraag der vragen laat zich raden nu 18 mei het huwelijk zal worden voltrokken. Het antwoord op de vraag of de Neuteblazers willen komen spelen laat zich uiteraard ook raden nu hier in de agenda is te lezen waar ze vandaag gaan optreden. We wensen de buregemeester en zijn (aanstaande) vrouw alvast een geweldige dag toe.

Tijd : 16:00 - 17:00 uur

www : n.v.t.

VRIJHEIDSMAALTIJD 2018

Plaats : Diemen

Datum : 5 mei 2018

Info : Op 5 mei is iedereen vanaf 17:30 welkom om bij de Vrijheidsmaaltijd van Diemen aan te schuiven. Het is een diner dóór en vóór de buurt, alle gerechten zijn door buurtbewoners gekookt. De Neuteblazers zullen aan het eind van het diner een feestje bouwen en er voor zorgen dat de voetjes lekker van de vloer kunnen.

Tijd : 17:00 - 20:00 uur

www : www.streetdinners.org

BEURS BERLAGE; PRUDENTIAL HONG KONG

Plaats : Amsterdalm, Beurs van Berlage

Datum : 3 mei 2018

Info : Prudential Hong Kong komt met de top 300 salesmanagers naar Amsterdam. In de Beurs van Berlage worden zij getracteerd op een groot feest met allerhande artiesten. De Neuteblazers openen het feest vanaf het balkon in de grote zaal en zullen tussen de optredens van de artisten door het publiek vanaf het balkon entertainen terwijl Maison van den Boer ondertussen overheerlijke gerechten zal serveren. Als dat geen verwennerij voor alle zintuigen wordt, wat wordt het dan wel?

Tijd : 18:00 - 22:00 uur

www : www.maisonvandenboer.com

14K RUN CRUIJFF FOUNDATION

Plaats : Amsterdam

Datum : 25 april 2018

Info : Woensdag 25 april 2018, de dag waarop Johan Cruijff 71 jaar zou zijn geworden, organiseren Ajax, de Cruyff Foundation en Le Champion de 14K Run. Deze Social Run start vanaf het Johan Cruijffplein bij het Olympisch Stadion en gaat 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en eindigt in de Johan Cruijff ArenA!. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff. Om het evenement nog momorabeler te maken zullen de Neuteblazers aanwezig zijn bij de cheering zone om de lopers extra moed in te blazen.

Tijd : 20:00 - 22:00 uur

www : www.cruyff-foundation.org

PIEPERRACE VOLENDAM

Plaats : Volendam

Datum : 7 april 2018

Info : De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en de Neuteblazers mogen de hele middag aan de slag om zeilers en het aanwezige publiek entertainen. Het zal u niet verbazen dat ze dat ook dit jaar weer met alle liefde willen doen.

Tijd : 14:00 - 16:30

www : www.pieperrace.nl

ZAPP BUITENDIENST

Plaats : Diemen

Datum : 28 februari 2018

Info : De helden van Weesp worden geëerd en de Neuteblazers zijn gevraagd om er een flink feestje van te maken. Maar de Neuteblazers zijn niet de enige die langs komen, Nienke en Yannik van het Zapp programma Buitendienst komen langs voor een reportage. Hun verrassing is groot als met "de helden van Weesp" 85.000 regenwormen bedoeld worden die zijn ingezet om de overlast van water tegen te gaan. De wormen draineren de bodem en zorgen ervoor dat de inwoners van Weesp droge voeten houden. Echte helden dus. 23 maart 2018 wordt de aflevering uitgezonden en kunt u de helden van Weesp maar ook de helden van Diemen op TV bewonderen.

Tijd : 14.00 – 16.00

www : www.zapp.nl

DIEMERCROSS DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 11 februari 2018

Info : De Neuteblazers hebben het druk dit weekend in februari. Eerst tot diep in de nacht spelen in Amsterdam en daarna (bijna direct) door naar de Diemercross in het Diemerbos. Want 11 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de vierde DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

Tijd : 11.30 – 13.30

www : diemercross.av23.nl

PARTYCARNAVAL WESTERUNIE NACHTCLUB AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 10 februari 2018

Info : Dweilorkest de Neuteblazers is het enige dweilorkest in Nederland dat met carnaval juist niet optreedt. Of beter gezegd optrad, want voor het eerst sinds jaren hebben de muzikanten besloten om weer eens gig te doen met carnaval. Uiteraard niet zomaar een optreden maar het gaat hier om het PartyCarnaval 2018 in de WesterUnie Nachtclub in Amsterdam. Het feest dat in 2016 nog een award heeft gewonnen voor het beste Feest van Nederland. Met Happy Feelings, Sunny & Alamaison, Banaan & Elvis, Dylan Lucky, Bofkonten, Stenniss, Yung Janna, Dansen bij Derksen, Maurits Rutte & Rex Rutte en ga zo maar door. Dat gaat weer een heel spektakel worden. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de site

Tijd : 01:00 - 02:00

www : www.partycarnaval.nl

DISCO DOLLY AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 9 februari 2018

Info : Emile van Thuiszorg Emile heeft voor alle medewerkers een groot feest georganiseerd en doet onder andere een tussenstop bij Disco Dolly in de Handboogstraat in Amsterdam. De Neuteblazers worden ingevlogen om nog wat extra sfeer te brengen op deze bijzondere en feestelijke locatie. De kraker van de Luizenmoeder zal natuurlijk niet ontbreken, maar ook Hazes, Bauer, The Petshopboys, the Stones, Kiki Dee, Queen en ga zo maar door zullen van de partij zijn.

Tijd : 01:00 - 02:00

www : https://emile.nu/

OPNAME COMMERCIAL ALBERT HEIJN

Plaats : Alkmaar

Datum : 16 januari 2018

Info : Albert Heijn maakt een commercial die inhaakt op de Olympische spelen in Pyeongchang (Korea). Schaatsers (Erik Hulzebosch en Annamarie Thomas) krijgen kookles van de koks van Albert Heijn en koks krijgen schaatsles. Tijdens de wedstrijd zorgen (een deel van) de Neuteblazers voor opzwepende en feestelijke schaatsmuziek. Wie er gewonnen heeft zult u zelf moeten bekijken, want daarover mogen we nu nog niets vertellen.

Tijd : 16:00 - 19:00

www : www.appietoday.nl/bekijk/stamppotje-schaatsen

KERSTOMMEGANG

Plaats : Diemen

Datum : 24 december 2017

Info : Misschien wel de meest bijzondere avond in het jaar om een optreden te doen; kerstavond. De Neuteblazers zijn gevraagd om de Kerstommegang in Diemen wederom te voorzien van gepaste muziek. Voor een allround band als de Neuteblazers vormt ook kerstmuziek geen enkel probleem. Uiteraard wel voorzien van een swingende twist, want Neuteblazers zonder swingende muziek is als een kerstboom zonder piek! #DaaromDiemen

Tijd : 17:00 - 19:00

www :

KERSTMARKT HAARLEMMERBUURT AMSTERDAM

Plaats : Haarlemmerbuurt Amsterdam

Datum : 10 december 2017

Info : De kerstmarkt in de Haarlemmerbuurt is volgens eigen zeggen een van de grootste van Nederland. Dat willen de muzikanten van de Neuteblazers met eigen ogen zien en daarom zullen ze vandaag als kerstkapel.nl aanwezig zijn bij dit evenement. En mocht u ook een kijkje willen nemen op de kerstmarkt en komen genieten van de muiek van de Neuteblazers en de andere aanwezige orkesten, kom dan gezellig langs tussen 16:30 en 19:00 uur willen kijken ..

Tijd : 16:30 - 19:00

www : n.v.t.

WINTERRECES SPANJE

Plaats : Madrid (Spanje)

Datum : 18 november 2017 t/m 5 december 2017

Info : Op verzoek van Sinterklaas himself vertrekken de Neuteblazers ook dit jaar weer naar Spanje Niet om te ontspannen, maar om de legendarische Spaanse Pepernotenband te vervangen. Die zijn in deze periode in Nederland en om het verwende Spaanse publiek niet zonder muziek te laten zitten worden de Neuteblazers vanuit Nederland ingevlogen. Zo'n tripje laten ze zich uiteraard niet ontzeggen.

Tijd : Vier hele weken

www : http://www.pepernotenband.nl/

ZOETE INVAL HAARLEMMERLIEDE

Plaats : Haarlemmerliede

Datum : 12 november 2017

Info : Je zult maar 85 jaar oud worden en door de familie verrast worden op allerlei activiteiten in Nederland. Als het feest dan eindigt in de Zoete Inval en de Neuteblazers komen nog even een serenade brengen, dan kan je dag waarschijnlijk niet meer stuk. Daar kijk je warschijnlijk nog op teurg als je de honderd al bent gepasseerd.

Tijd : 18:00 - 18:15

www : n.v.t.

BUURTCENTRUM BOOST AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 12 november 2017

Info : Op de opendag bij Boost in Amsterdam is het vandaag open dag. Vluchtelingen en buurtbewoners laten zien dat ze samen werken aan integratie. Muziek is natuurlijk de ideale manier om integratie te bevorderen en laat internationale muziek nu net een kolfje naar de hand van de Neuteblazers zijn. Dat belooft weer een bijzonder optreden te worden, dus zorg dat je het niet mist

Tijd : 16:00 - 17:00

www : www.boostamsterdam.nl

JUBILEUM DOORBREKERS BARNEVELD

Plaats : Barneveld

Datum : 5 november 2017

Info : Je kunt het zo gek niet verzinnen of de Neuteblazers zijn er van de partij. Dat wordt vaker gezegd, maar blijkt ook echt waar te zijn. De Doorbrekers bestaat 12,5 jaar en vieren een groot feest voor jong en oud. Iedereen is welkom voor een uitgebreide Celebration in de Midden Nederland Hallen. En dus kan het zomaar gebeuren dat als u in de buurt bent van Barneveld u ook hier weer de Neuteblazers tegen het lijf loopt. Doe dat wel voorzichtig, want ze moeten natuurlijk nog wel spelen.

Tijd : 17:30 - 18:15

www : doorbrekers.nl

HEEREN VAN AEMSTEL AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 14 oktober 2017

Info : In de Heeren van Aemstel wordt vandaag Das Knällende Oktober Fest gehouden. De Neuteblazers staan op de playlist om rond 23:00 uur de bierpullen volledig leeg te eehhhh blazen. In ieder geval zijn voor de gelegenheid een aantal wereldberoemde Duitse nummers ingestudeerd. Kortom het wordt een Duitse boel daar in het centrum van Amsterdam.

Tijd : 22:30 - 23:00

www : www.deheerenvanaemstel.nl

SERENADE DKV VICTORIA

Plaats : Diemen

Datum : 1 oktober 2017

Info : De Diemer Korfbal Vereniging DKV Victoria bestaat vandaag 100 jaar. Als dat geen reden is voor een groot feest, wat dan nog wel? Dat de Neuteblazers zullen in ieder geval acte de présence geven en proberen er een ouderwets feest van te maken. Net als vroeger, want wat misschien niet veel mensen weten is dat de Neuteblazers ooit zijn voorgekomen uit de carnavalsvereniging van de voorloper van DKV Victoria, namelijk Korfbal Vereniging Diemen. De Neutenaaiers (zonder tussen "n") zochten in 1985 een dweilorkest voor dijenkletsers en gezellige stampers en om die reden zijn de Neuteblazers opgericht. De rest is historie.....

Tijd : 14:45 - 15:15

www : www.dkvvictoria.nl

DIABEATITRUN ROTTERDAM-AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 30 september 2017

Info : Dit jaar vindt alweer de vijfde editie van de DiaBeatit Run plaats. De teams trotseren de traptreden van de Euromast in Rotterdam, lopen vervolgens een 84 kilometer lange estafette run en worden tot slot als helden te worden onthaald bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Aan dit onthaal dragen ook de Neuteblazers hun steentje bij, aan de finish zorgen zij afwisselend met een DJ voor een warm welkom van de helden van de Diabeatitrun 2017

Tijd : 17:00 - 19:00

www : www.diabeatitrun.nl

MANIFEEST AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 23 september 2017

Info : In het slotweekend van de Vredesweek organiseert PAX het Manifeest. Een cultureel nachtfestival in Amsterdam waarmee jongeren worden uitdaagd zich in te zetten voor een betere wereld. Voor de start van het Manifeest heeft Bas Kosters de Neuteblazers gevraagd om zijn Peace Pak Parade muzikaal te ondersteunen. Natuurlijk geven de Neuteblazers aan deze oproep graag gehoor.

Tijd : 17:00 - 17:30

www : www.manifeest.nl/

IJBURGSWIM 2017

Plaats : IJburg

Datum : 10 september 2017

Info : IJ-SWIM is een open water zwemwedstrijd waarbij je als deelnemer 2000, 3000 of 4000 meter aflegt in de binnenwateren van IJburg. De afstand van de KIDS IJ-SWIM is 250 meter, die van de JONGEREN IJ-SWIM is 1000 meter. Je zwemt natuurlijk primair als sportieve prestatie en tegelijkertijd wordt je prestatie gemeten met een tijdregistratie. Meedoen is immers belangrijker dan winnen. Dat geldt ook voor de Neuteblazers, want de zwemwedstrjd winnen gaat niet lukken, maar reken maar dat ze mee zullen doen!

Tijd : 12:00 - 15:00 uur

www : ijswim.nl

DRAKENBOOT RACES AMSTERDAM

Plaats : Bosbaan Amsterdam

Datum : 9 september 2017

Info : Op zaterdag 9 september organiseert de Eerste Hollandse Drakenboot Club de jaarlijkse Bosbaan Regatta, op de Amsterdamse Bosbaan. Er doen dit jaar 17 a 18 teams mee, waaronder uit Nederland de Dutch Dragons, River Dragons en United Dragons. Ook uit Duitsland komt een sterke delegatie. Aan de Neuteblazers de eer om alle draken te temmen met vrolijke swingende en vlammende muziek.

Tijd : 13:00 - 16:00 uur

www : www.ehdc.nl

SERENADE HILVERSUM

Plaats : Hilversum

Datum : 2 september 2017

Info : 2 september is blijkbaar een populaire feestdag, de Neuteblazers zijn in ieder geval op twee feesten van de partij. Eerst in Amsterdam en daarna een uitbundige serenade in Hilversum. Er wordt een bijzonder kroonjaar gevierd en het verzoek aan de Neuteblazers is om daar een groot feest van te maken. Vaste bezoekers van deze site kunnen nu alvast vertellen dat gegarandeerd zal gaan lukken

Tijd : 18:00 - 16:00 uur

www :

SERENADE HOTEL ARENA

Plaats : Amsterdam

Datum : 2 september 2017

Info : Als je gaat trouwen en je vaart met 150 gasten over de grachten van Amsterdam, dan kan het feest bijna niet groter. Bijna niet, want er kan natuurlijk altijd nog een schepje bovenop. Door de Neuteblazers te vragen om een feestje op de kade te bouwen bijvoorbeeld. En dat is precies wat er vandaag gaat gebeuren daar bij Hotel Arena in Amsterdam.

Tijd : 17:00 - 18:00 uur

www :

AMSTERDAM UITMARKT

Plaats : Uitmarkt Marinecomplex Amsterdam

Datum : 26 augustus 2017

Info : Amsterdam Fringe Festival zorgt dit jaar tijdens de Uitmarkt wederom voor het podium de Vrije Uitloop: dé spot waar jonge, onconventionele makers hun creatieve ei kwijt kunnen. Hier zijn de eerste exclusieve sneak previews van de voorstellingen van het Amsterdam Fringe Festival 2017 te zien. Verder geeft Rake Klappen je ervan langs met een acrobatische theatershow en maken acts als Collectief Explosief, I'm With Stupid en DJ Charlie (Josephine Wentholt) het je met hun jazz, pop- én reggae-rocktunes het onmogelijk om stil te blijven zitten. En mocht dat niet lukken, dan zorgen de Neuteblazers er voor dat de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan!

Tijd : 17:00 - 18:00 uur

www : amsterdamfringefestival.nl

EUROPEES KAMPIOENSCHAP SHARPIE

Plaats : Akersloot

Datum : 30 juli 2017

Info : Op het Alkmaardermeer wordt van 30 juli tot en met 4 augustus het 54ste Europees Kampioenschap Sharpie gehouden. De Sharpie is een lange smalle zeilboot met extreem platte bodem die snel over het water kan scheren. Aan de start komen circa 45 boten en de deelnemers zijn afkomstig uit Nederland, Duitsland, Engeland, Portugal en Spanje. De deelnemers uit eigen land zijn enorm favoriet, maar voor de Neuteblazers maakt dat niet uit. De muziek is "onpartijdig" en voor iedereen geschikt. Hoewel, wat extra hard in de zeilen van de Nederlanders blazen kan natuurlijk nooit kwaad.....

Tijd : 17:00 - 19:00 uur

www : www.sharpie.nl

AMSTERDAM FASHIONWEEK

Plaats : Westergasfabriek Amsterdam

Datum : 13 juli 2017

Info : FashionWeek.nl dient als platform voor Nederlands en Vlaams aanstormend talent met als hoogtepunt twee keer per jaar de Amsterdam FahionWeek. Twee keer per jaar transformeert het Westergasterrein in een waar modewalhalla! Dit jaar is het event van donderdag 13 t/m zondag 16 juli en modebewust als altijd zijn ook de Neuteblazers aanwezig. Niet als publiek, maar als onderdeel van de show van Bas Kosters, een van de meest uitgesproken ontwerpers van Nederland. Als onderdeel van een "parade" verzorgen de Neuteblazers de feestelijke muziek terwijl de modellen zich presenteren.

Tijd : 20:00 - 22:00 uur

www : www.fashionweek.nl

HEKSENFESTIJN

Plaats : Oudewater

Datum : 24 juni 2017

Info : Ruim 10 jaar geleden kwam Kanniehekse!kapel de Neuteblazers voor het eerst overvliegen bij het Heksenfestijn in Oudewater. Een geweldig griezellig evenement voor groot en klein. Hoewel de heksen zich voor onbepaalde tijd hadden teruggetrokken in het donkere Diemerbos, kwamen ze twee jaar geleden bij de jubileum editie in van het festijn graag weer een keer langs in Oudewater. Dat is zo goed bevallen dat u ook dit jaar de Kanniehekse!kapel weer als vanouds in actie kunt zien in Oudewater. Mocht u nog wat extra selfies van de heksen willen bekijken, klik dat hier.

Tijd : hele dag

www : www.heksenfestijn.nl

HARINGHAPPEN AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 21 juni 2017

Info : Dinsdag 21 juni is het eindelijk weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom dinsdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring natuurljk een "harinkie happe" bij Hoppe.

Tijd : hele dag

www : cafehoppe.com

SPUISTRAATFEEST AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 18 juni 2017

Info : De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 18 juni 2017 het inmiddels legendarische straatfeest. Na het succes van vorige jaren nu alweer de vierde versie van dit evenement. En niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op een feest in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

Tijd : 12:00-13:00

www : Spuistraatfeest

SERENADE DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 17 juni 2017

Info : Je trouwdag is de mooiste dag uit je leven. Dat vonden de vrienden van het bruidspaar ook en daarom schakelen zij de Neuteblazers in om op deze dag een grote verrassingsserenade te geven. Reken maar dat ze zich dit moment nog heel lang gaan herinneren. Dat is aan de Neuteblazers wel toevertrouwd.

Tijd : middag

www : n.v.t.

JAZZFESTIVAL DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 11 juni 2017

Info : De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren al vaker het Diemer Jazzfestival geopend en ook dit jaar zijn ze er weer bij op het Diemerplein. Uiteraard zullen ze niet alleen muziek van Duke Ellintton spelen (want daardoor is het festival ooit begonen), maar ook andere bekende nummers van de Neuteblazers zullen te horen zijn. Zo kunnen ze iederen laten horen dat jazz muziek voor iedereen is en niet alleen voor oude mannen die met kwastjes een snaredrum beroeren. #DaaromDiemen

Tijd : 12:00-13:00

www : DukeophetDiemerplein

SPIERATHLON OUDERKERKERPLAS

Plaats : Ouderkerk aan de Amstel

Datum : 10 juni 2017

Info : Op 10 juni 2017 wordt de derde editie van de Spierathlon georganiseerd aan de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel. Het grootste sportevenement voor families! Een unieke 1/8 triathlon waar in teamverband volwassenen en kinderen samen sporten. Het gaat niet om de snelste tijd neerzetten, we strijden niet tegen elkaar maar mét elkaar! Zet je samen in! Doe mee met jouw zoon, dochter, vader, broer, neef of tante... of ander familielid! Wie je ook meeneemt, je doet het in ieder geval samen met de Neuteblazers.

Tijd : 13:00-16:00

www : www.spierathlon.nl

DRIEDORPENLOOP KORTENHOEF

Plaats : Kortenhoef

Datum : 4 juni 2017

Info : Dit evenement wordt jaarlijks door velen honderden enthousiaste lopers bezocht en door hen betiteld als een van de gezelligste en best georganiseerde loopevenementen die ze kennen. Daar wordt deze editie een extra gezelligheidsfactor aan toegevoegd; de Neuteblazers. Kortom, de Driedorpenloop wordt nog leuker dan ooit tevoren.

Tijd : 12:00-16:00

www : www.driedorpenloop.nl

SERENADE NAARDEN

Plaats : Naarden

Datum : 2 juni 2017

Info : Als je een feestje hebt kan een vrolijk dweilorkest natuurlijk niet ontbreken. Zo dacht men er in Naarden ook over en vandaar dat de Neuteblazers werden gebeld voor een korte serenade. Een soort sereNaarden dus eigenlijk.

Tijd : 20:45-21:30

www : nvt

AMC LOOP

Plaats : Amsterdam

Datum : 21 mei 2017

Info : Op zondag 21 mei wordt de AMC Loop georganiseerd. Met verrassende routes door de mooiste en meest bijzondere plekken in Amsterdam Zuidoost wil de AMC Loop letterlijk en figuurlijk bewoners, sporters, bedrijven en het stadsdeel met elkaar verbinden. Het AMC als centrum, de AMC Foundation als goed doel. Samen sporten om mensen die het fysiek minder hebben te ondersteunen. En als het om ondersteunen gaat, voor de lopers zijn natuurlijk de Neuteblazers aanwezig. Voor de muzikale ondersteuning uiteraard.

Tijd : 12:00-14:00 uur

www : www.amcloop.nl

TV OPNAME SLUIPSCHUTTERS

Plaats : Amsterdam

Datum : 17 mei 2017

Info : Sluipschutters is een Nederlands sketchprogramma dat door BNN wordt uitgezonden op NPO 3. Het programma bestaat uit korte fragmentjes waarin Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en/of Jochen Otten een hoofdrol spelen. En fanfare de Neuteblazers speelt dit keer ook een kleine rol in een van de sketches. Wat we precies gaan doen? Dat ziet u vanzelf als u kijkt naar de Sluitschutters

Tijd : 16:00-18:00 uur

www : Sluipschutters

VRIJHEIDSMAALTIJD 2017

Plaats : Diemen

Datum : 5 mei 2017

Info : Op 5 mei is iedereen vanaf 17:30 welkom om bij de allereerste Vrijheidsmaaltijd van Diemen aan te schuiven. Het is een diner dóór en vóór de buurt, alle gerechten zijn door buurtbewoners gekookt. De Neuteblazers zullen aan het eind van het diner een feestje bouwen en er voor zorgen dat de voetjes lekker van de vloer kunnen.

Tijd : 17:00 - 20:00 uur

www : www.streetdinners.org

14K RUN CRUIJFF FOUNDATION

Plaats : Amsterdam

Datum : 25 april 2017

Info : Dinsdag 25 april 2017, de dag waarop Johan Cruijff 70 jaar zou zijn geworden, organiseren Ajax, de Cruyff Foundation en Le Champion de 14K Run. Deze Social Run start in de Amsterdam ArenA en gaat 14 kilometer langs de memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en eindigt bij het Olympisch Stadion. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff. Om het evenement nog momorabeler te maken zullen de Neuteblazers aanwezig zijn bij de cheering zone om de lopers extra moed in te blazen.

Tijd : 20:00 - 22:00 uur

www : www.cruyff-foundation.org

SERENADE ABRAHAM

Plaats : Weesp

Datum : 22 april 2017

Info : Baritonist en Neuteblazer van het eerste uur Erwin Kolijn wordt 50 en dat wordt gevierd. Restaurant Uit&Meer vormt het decor van dit evenement en uiteraard zullen de Neuteblazers zorgen voor een vrolijke serenade.

Tijd : 16:00 - 19:00 uur

www : n.v.t.

PIEPERRACE VOLENDAM

Plaats : Volendam

Datum : 1 april 2017

Info : De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en aan de Neuteblazers de taak om daar een groot feest van te maken.

Tijd : 14:00 - 16:30

www : www.pieperrace.nl

DIEMERCROSS DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 26 februari 2017

Info : De Neuteblazers hebben het druk dit weekend in februari. Eerst tot diep in de nacht spelen in Amsterdam en daarna (bijna direct) door naar de Diemercross in het Diemerbos. Want 26 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de vierde DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

Tijd : 11.30 – 13.30

www : diemercross.av23.nl

GEHEIME VERJAARDAGSSERENADE THOMAS

Plaats : Uithoorn

Datum : 19 februari 2017

Info : Saxofonist Thomas van der Wals viert vandaag zijn verjaardag. Op verzoek van de familie komen de Neuteblazers vandaag een verrassingsserenade aan hem geven. Normaal gesproken doen de Neuteblazers dat niet zo snel voor hun eigen muzikanten, maar 21 wordt je maar een keer in je leven. Vandaar dat er voor Thomas met alle soorten genoegen een uitzondering wordt gemaakt. Maar nog niet verder vertellen, want het moet natuurlijk nog wel geheim blijven

Tijd : 12:00 - 12:30

www : n.v.t.

NATIONALE TULPENDAG

Plaats : Amsterdam

Datum : 21 januari 2016

Info : Zoals het veilen van het eerste vaatje het haringseizoen opent, zo begint met Nationale Tulpendag het tulpenseizoen! Vandaag wordt op de Dam in Amsterdam de officiële aftrap gegeven. In een speciale pluktuin op de Dam kan iedereen gratis tulpen plukken.

Tijd : 13:00 - 15:00 uur

www : www.mooiwatbloemendoen.nl

EINDEJAARSFEEST

Plaats : Diemen

Datum : 29 december 2016

Info : Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. De laatste repetie van het jaar wordt benut om in de Schakel een heerlijk feestdiner te nuttigen een glaasje te drinken en natuurlijk de inmiddels legendarische eindejaarsfilm te bekijken!

Tijd : 17:00 - 00:00

www : n.v.t.

KERSTOMMEGANG

Plaats : Diemen

Datum : 24 december 2016

Info : Misschien wel de meest bijzondere avond in het jaar om een optreden te doen; kerstavond. De Neuteblazers zijn gevraagd om de Kerstommegang in Diemen wederom te voorzien van gepaste muziek. Voor een allround band als de Neuteblazers vormt ook kerstmuziek geen enkel probleem. Uiteraard wel voorzien van een swingende twist, want Neuteblazers zonder swingende muziek is als een kerstboom zonder piek! #DaaromDiemen

Tijd : 17:00 - 19:00

www :

KERST MET RUDOLPH EN IRENE

Plaats : Amsterdam, SBS6

Datum : 23 december 2016

Info : Irene Moors kijkt samen met de sterren van SBS vooruit naar de naderende kerst en blikt met hen terug op de meest opvallende momenten van het afgelopen jaar. Rudolph van Veen zorgt elke avond voor nieuwe inspiratie voor het kerstdiner. Irene en Rudolph vieren kerst staat geheel in het kader van gezelligheid, samenzijn, heerlijk eten en inspiratie voor de kerstdagen! We gezelligheid, samenzijn, heerlijk eten en inspiratie zegt, zegt Neuteblazers. Dus die komen op deze avond nog wat extra kerstsfeer dus studio inblazen

Tijd : 18:30 - 19:15 (live uitzending)

www : www.sbs6.nl/programmas/irene-en-rudolph-vieren-kerst

KERSTMARKT HAARLEMMERBUURT AMSTERDAM

Plaats : Haarlemmerbuurt Amsterdam

Datum : 11 december 2016

Info : De kerstmarkt in de Haarlemmerbuurt is volgens eigen zeggen een van de grootste van Nederland. Dat willen de muzikanten van de Neuteblazers met eigen ogen zien en daarom zullen ze vandaag als kerstkapel.nl aanwezig zijn bij dit evenement. En mocht u ook een kijkje willen nemen op de kerstmarkt en komen genieten van de muiek van de Neuteblazers en de andere aanwezige orkesten, kom dan gezellig langs tussen 16:30 en 19:00 uur willen kijken ..

Tijd : 16:30 - 19:00

www : n.v.t.

WINTERRECES SPANJE

Plaats : Madrid (Spanje)

Datum : 12 november 2016 t/m 5 december 2016

Info : Op verzoek van Sinterklaas himself vertrekken de Neuteblazers ook dit jaar weer naar Spanje Niet om te ontspannen, maar om de legendarische Spaanse Pepernotenband te vervangen. Die zijn in deze periode in Nederland en om het verwende Spaanse publiek niet zonder muziek te laten zitten worden de Neuteblazers vanuit Nederland ingevlogen. Zo'n tripje laten ze zich uiteraard niet ontzeggen.

Tijd : Vier hele weken

www : http://www.pepernotenband.nl/

AMSTERDAM MARATHON

Plaats : Ouderkerk aan de Amstel

Datum : 16 oktober 2016

Info : Amsterdam heeft 2 grote hardloop evenementen Bij de Dam tot Dam loop zijn de Neuteblazers eigenlijk ieder jaar van de partij, maar bij de Amsterdam Marathon is het al weer een tijdje geleden dat de Neuteblazers hebben gespeeld. Daar komt dit jaar verandering in, want de Neuteblazers staan in Ouderkerk langs de route. Op verzoek van Brasserie Paardenburg die na afloop een heerlijke lunch zal verzorgen voor de uitgehongerde Neuteblazers. Want muziek maken is net zoals een marathon lopen, hartstikke inspannend..

Tijd : 11:00 - 13:30

www : www.ingamsterdammarathon.nl

BRUILOFTSFEEST AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 1 oktober 2016

Info : Bij een trouwerij komen de Neuteblazers met alle soorten van genoegen opdraven om een gezellig feestje bouwen. Als het even kan worden zelfs verzoeknummers ingestudeerd om de feestvreugde nog verder te verhogen. Zo is voor deze gelegenheid Trumpets van Jason Derulo aan het repertoire toegevoegd en dat zou nog wel eens een blijvertje kunnen worden. Want zo'n toepasselijk nummer mag aan het repertoire van een feestorkest eigenlijk niet ontbreken. Het belooft in ieder geval een bijzondere middag te worden in de Amsterdamse Jordaan..

Tijd : 18:00 - 19:00

www : nvt

DAM TOT DAMLOOP 2016

Plaats : Amsterdam

Datum : 18 september 2016

Info : De Dam tot Dam loop begint zo ongever een traditie te worden voor de Neuteblazers. Bijna ieder jaar zijn ze wel ergens van de partij. Of dat nu aan de start is (2008, 2009) of aan de finish (2011) of halverwege het parcours (2012, 2013, 2014,2015) is. De kreet van een toeschouwer met haar bejaarde moeder naar de renners "Ik sta hier voor jullie en m'n moeder ook!!" is inmiddels legendarisch. Of de renner die zo enthousiast meedeed dat ie stuikelde en viel. Of de complimenten van Gordon, de foto met Beau van Erven Dorens en ga zo maar door. Dam tot Dam is ook voor de Neuteblazers nog altijd een feest.

Tijd : 12:00 - 16:00

www : www.damloop.nl

HISTORISCHE KRING DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 17 september 2016

Info : De Historische kring Diemen viert hun jubileum met tal van activiteiten rondom de Ouddiemerlaan De Neuteblazers zullen hun uiterste best doen om historie te schrijven en er een feest van te maken waar over 250 jaar nog over gesproken zal worden.

Tijd : 12:00 - 15:00 uur

www : historischekringdiemen.nl

SERENADE HOLYSLOOT

Plaats : Holysloot

Datum : 10 september 2016

Info : We heben het al vaker gezegd, een vijftigjarige verjaardig is niet compleet zonder een serenade van de Neuteblazers. Vandaar dat de Neuteblazers na hun optreden bij de Bosbaan in Amsterdam nog even doorrijden naar Holysloot om daar eveneens een feestje te bouwen.

Tijd : 17:00 - 17:30

www : nvt

DRAKENBOOT RACES AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 10 september 2016

Info : Op zaterdag 10 september organiseert de Eerste Hollandse Drakenboot Club de jaarlijkse Bosbaan Regatta, op de Amsterdamse Bosbaan. Er doen dit jaar 17 a 18 teams mee, waaronder uit Nederland de Dutch Dragons, River Dragons en United Dragons. Ook uit Duitsland komt een sterke delegatie. Aan de Neuteblazers de eer om alle draken te temmen met vrolijke swingende en vlammende muziek

Tijd : 13:00 - 16:00

www : www.ehdc.nl

IJBURGSWIM 2016

Plaats : IJburg

Datum : 4 september 2016

Info : IJ-SWIM is een open water zwemwedstrijd waarbij je als deelnemer 2000, 3000 of 4000 meter aflegt in de binnenwateren van IJburg. De afstand van de KIDS IJ-SWIM is 250 meter, die van de JONGEREN IJ-SWIM is 1000 meter. Je zwemt natuurlijk primair als sportieve prestatie en tegelijkertijd wordt je prestatie gemeten met een tijdregistratie. Meedoen is immers belangrijker dan winnen. Dat geldt ook voor de Neuteblazers, want de zwemwedstrjd winnen gaat niet lukken, maar reken maar dat ze mee zullen doen!

Tijd : 12:00 - 15:00 uur

www : ijswim.nl

OPNAME VIDEOCLIP SUNDAY SUN

Plaats : Amsterdam

Datum : 25 augustus 2016

Info : De band Sunday Sun timmers sinds 2012 keihard aan de weg. Inmiddels zijn ze drie EPs en een debuutalbum verder en is ook het tweede album uit. Hoogste tijd dus voor een nieuwe videoclip en daar komen de Neuteblazers om de hoek kijken. In de nieuwe clip is een kort shot van een fanfare nodig en aangezien de Neuteblazers ook als fanfare bekend staat, was de link snel gelegd. En even figureren als fanfare? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. HEt resultaat van de clip is binnenkort te bewonderen op het internet.

Tijd : 17:00 - 19:30 uur

www : sundaysunmusic.com

SERENADE ENDEMOL SHINE GROUP

Plaats : Amsterdam-Zuidoost

Datum : 12 augustus 2016

Info : Als je 25 jaar werkzaam bent bij een bedrijf dan is deze gebeurtenis wel een feestje waard. Vandaar dat de collega's besloten om op de heugelijke dag de jubilaris bij de koffie niet alleen een heerlijk stuk taart te serveren, maar om ook een feestelijke Fanfare. En zo kon het gebeuren dat de Neuteblazers 's morgens gezellig op de koffie kwamen bij Endemol om de jubilaris flink in het zonnetje te zetten.

Tijd : 10:00 - 10:30 uur

www : endemolshine.nl

EK ATLETIEK 2016

Plaats : Amsterdam

Datum : 10 juli 2016

Info : De Europese Kampioenschappen Atletiek komen naar Amsterdam! Van 6 tot en met 10 juli 2016 gaan 1.300 atleten uit 51 landen op jacht naar medailles in 46 atletiekdisciplines. Tijdens de EK Atletiek 2016 laten Europese topatleten zich in Amsterdam van hun beste kant zien en op zondag 10 juli kan iedereen in de voetsporen van de kampioenen treden tijdens de Brooks 10K Champions Run. Die voert over het officiële EK-parcours dwars door de bruisende Amsterdamse binnenstad met duizenden fans en volop entertainment langs de route. Ondermeer verzorgd door de Neuteblazers die de garantie hebben afgegeven er een ontzettend groot feest van te maken.

Tijd : 09:00 - 14:00 uur

www : amsterdam2016.org

AVONDVIERDAAGSE DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 1 juli 2016

Info : Vier avonden lopen de deelnemers van de vierdaagse hun kilometers door en rond Diemen. De laatste avond volgt traditioneel de beloning met bloemen, medailles en muziek. Of ook burgemeester Eric Boog weer iedereen persoonlijk komt aanmoedigen is nog niet bekend, maar dat het een hele leuke en bijzondere avond gaat worden in Diemen.

Tijd : 19:00 - 21:00 uur

www : n.v.t.

4th OF JULY PARTY EMBASSY OF THE USA

Plaats : Den Haag

Datum : 30 juni 2016

Info : De 4th of july (independence day) wordt op de Amerikaanse Ambassade in Den Haag altijd groots gevierd. Met volkslied, vlagvertoon en uiteraard heel veel VIP's. Dit jaar echter ook met de Neuteblazers die niet alleen de muziek verzorgen maar ook het United States of America's National Anthem ten gehoren zullen brengen. Een enorme eer maar ook wel een moment voor "klamme handjes". Want mocht het onverhoopt mis gaan staat dan de goede relatie tussen Nederland en Amerika op het spel?

Tijd : 12:00 - 15:00 uur

www : n.v.t.

HARINGPARTY AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 28 juni 2016

Info : Dinssdag 28 juni is het eindelijk weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom dinsdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring natuurljk een "harinkie happe" bij Hoppe.

Tijd : 19:30 - 20:00 uur

www : cafehoppe.com

SPUISTRAATFEEST AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 26 juni 2016

Info : De BIZ-Ondernemersvereniging Spuistraat En Omgeving organiseert op zondag 26 juni 2016 het derde STRAATFEEST. Na het succes van vorig jaar nu alweer de derde versie van dit evenement. En niet alleen de Spuistraat maar ook de aanliggende stegen het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal zijn bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op een feest in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

Tijd : 12:00 - 13:00 uur

www : facebook.com/StraatfeestSpuistraatEnOmgeving

HEKSENFESTIJN OUDEWATER

Plaats : Oudewater

Datum : 25 juni 2016

Info : Ruim 10 jaar geleden kwam Kanniehekse!kapel de Neuteblazers voor het eerst overvliegen bij het Heksenfestijn in Oudewater. Een geweldig griezellig evenement voor groot en klein. Hoewel de heksen zich voor onbepaalde tijd hadden teruggetrokken in het donkere Diemerbos, kwamen ze vorig jaar bij de jubileum editie in van het festijn graag weer een keer langs in Oudewater. Dat is zo goed bevallen dat u ook dit jaar de Kanniehekse!kapel weer als vanouds in actie kunt zien in Oudewater.

Tijd : hele dag

www : www.heksenfestijn.nl

VIERDAAGSE ALKMAAR

Plaats : Alkmaar

Datum : 18 juni 2016

Info : Dit jaar wordt voor de 10e keer de wandelvierdaagse in Alkmaar georganiseerd. Vier dagen lang kunnen er verschillende afstanden gelopen worden (8,5 – 15 – 20 – 25 – 40 km) en op de laatste dag barst Alkmaar ongeveer uit haar voegen van de fans, bloemen, muziek en natuurlijk de lopers. De Neuteblazers zijn ook deze editie weer vol enthousiasme aanwezig om het feest exta feestelijk te maken en de vermoeide wandelaars muzikaal over de finish te dragen. Walking on sunshine, maar dan net even anders

Tijd : 11:00-14:00

www : www.pluswandel4daagsealkmaar.nl

LIVE CD RECORDING CONCERT NEW HARLEM DELUXE

Plaats : Hoofddorp

Datum : 17 juni 2016

Info : Jeugd Big Band New Harlem de Luxe gaat een live CD opname maken bij Duycker poppodium. De Neuteblazers zijn al sinds jaar en dag fan van de bigband en komen als support act in de pauze spelen voor het aanwezige publiek. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, dus mocht u aanwezig willen zijn, dan is dit uw kans

Tijd : 20:30-21:00

www : www.duycker.nl

JAZZFESTIVAL DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 5 juni 2016

Info : Vorig jaar deden de Neuteblazers voor de eerste keer mee aan het Diemer Jazzfestival. Dat is zo goed bevallen dat de Neuteblazers ook voor deze editie zijn gevraagd. Uiteraard zullen ze niet alleen muziek van Duke Ellintton spelen (want daardoor is het festival ooit begonen), maar ook andere bekende nummers van de Neuteblazers zullen te horen zijn. Zo kunnen ze iederen laten horen dat jazz muziek voor iedereen is en niet alleen voor oude mannen die met kwastjes een snaredrum beroeren. #DaaromDiemen

Tijd : 12:00-13:00

www : DukeophetDiemerplein

KONINGSNACHT CAFE HOPPE AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 26 april 2016

Info : Het is Koningsnacht en waar kun je dan beter zijn dan bij Café Hoppe in Amsterdam. Ook dit jaar zijn de Neutblazers weer van de partij om het aanwezige publiek vast lekker op te warmen. Dit jaar kan dat zeker geen kwaad, want het schijnt een behoorlijk koud te worden dit jaar

Tijd : 20:00-21:00

www : Cafe Hoppe

SPIEREN VOOR SPIEREN CITY RUN

Plaats : Hilversum

Datum : 17 april 2016

Info : De Spieren voor Spieren City Run in Hilversum is een prachtig loopevenement met 10.000 lopers en 30.000 toeschouwers.  Het vindt komend jaar plaats op zondag 17 april. Hoofdsponsor Intersport heeft Spieren voor Spieren aan het loopevenement in Hilversum gekoppeld. Het motto van de City Run is daarom ook "gezonde spieren lopen voor zieke kinderspieren". Aan de Neuteblazers is gevraagd om zich sterk te maken voor een flink feest, dus dat wordt met opgestroopte mouwen aan de slag.

Tijd : 12:00 - 16:15

www : www.hilversumcityrun.nl

PIEPERRACE VOLENDAM

Plaats : Volendam

Datum : 2 april 2016

Info : De Pieperrace is een jaarlijkse tweedaagse zeilwedstrijd voor traditionele Hollandse platbodems, gezeild vanuit Volendam ter herinnering aan de riskante aardappeltransporten die de Volendammer visser in de oorlogsjaren uitvoerden vanuit Friesland. Op de dijk is het altijd een drukte van jewelste en aan de Neuteblazers de taak om daar een groot feest van te maken.

Tijd : 14:00 - 16:30

www : www.pieperrace.nl

SERENADE PRINS HENDRIKKADE AMSTERDAM
oldtimerdag
19 juni 2016 Bataviaboulevard Lelystad Bekijk hier de foto's

Plaats : Prins Hendrikkade Amsterdam

Datum : 26 maart 2016

Info : Als je veertig wordt en je wilt dat een beetje groots vieren dan laat je naast slingers, confetti, champagne, boten en ballonnen ook minstens een fanfare aanrukken. Voor dat laatste bent u bij de Neuteblazers aan het juiste adres. Want wie fanfare zegt zegt feest en wie feest zegt zegt Neuteblazers.

Tijd : 14:30 - 15:00 uur

www : n.v.t.

SERENADE VICE AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 16 maart 2016

Info : VICE is een poel van prachtdocumentaires, kwaliteitsjournalistiek en verderf. En die poel bestaat inmiddels al weer 10 jaar. Dus alle reden voor een feestje. En als er een feestje is, dan zijn de Neuteblazers natuurlijk van de partij. Zo ook weer vandaag in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam.

Tijd : 17:15 - 18:15

www : www.vice.com

DIEMERCROSS DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 21 februari 2016

Info : Op zondag 21 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de twede DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

Tijd : 11.30 – 13.30

www : diemercross.av23.nl

SERENDE DRIEMOND

Plaats : Driemond

Datum : 7 februari 2016

Info : De Neuteblazers hebben het druk dit weekend. Na het optreden in Amsterdam op zaterdagavond en het optreden in Theater de Omval op zondagmiddag volgt aansluitend ook nog een spetterend optreden in Driemond. Wie zegt dat muziekmaken geen topsport is?

Tijd : 14:00 - 15:00

www : n.v.t.

OPEN PODIUM THEATER DE OMVAL

Plaats : Diemen

Datum : 7 februari 2016

Info : Muziekschool Diemen organiseert een Open Podium in theater de Omval en heeft ook de Neuteblazers gevraagd om zich in 10 minuten te presenteren. Dat is nogal een opgave want het repertoire van de Neuteblazers beslaat minstens 2 uur aan muziek. De uitdaging wordt dus om het publiek in zo'n korte tijd mee te laten zien wat een dweilorkest allemaal doet en vooral ook niet doet. Dat zal voor de meeste aanwezigen nog een behoorlijke verrassing worden.

Tijd : 15:00 - 15:10

www : n.v.t.

PARTYCARNAVAL WESTERUNIE NACHTCLUB AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 6 februari 2016

Info : Dweilorkest de Neuteblazers is het enige dweilorkest in Nederland dat met carnaval juist niet optreedt. Of beter gezegd optrad, want voor het eerst sinds jaren hebben de muzikanten besloten om weer eens gig te doen met carnaval. Uiteraard niet zomaar een optreden maar het gaat hier om het PartyCarnaval 2016 in de WesterUnie Nachtclub in Amsterdam. Het feest dat onlangs nog een award heeft gewonnen voor het beste Feest van Nederland. Met Jody Bernal, Alain Kuipers, Rob de Nice en ga zo maar door. Dat gaat weer een heel spektakel worden. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de site

Tijd : 21:00 - 22:30

www : www.partycarnaval.nl

DE RAAD VAN 11 AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 6 februari 2016

Info : Carnaval kun je op vele manieren vieren, maar op z'n Mokums kan dat alleen in de Thuishaven in Amsterdam. Inclusief een wereldrecordpoging langste polonaise. Of dat gaat lukken is uiteraard nog even de vraag, maar dat het een feest gaat worden is zeker. En de Neuteblazers gaan hun uiterste best doen om daar nog een paar extra schepjes bovenop doen.

Tijd : 17:00 - 19:00 uur

www : www.drv11.nl

NATIONALE TULPENDAG

Plaats : Amsterdam

Datum : 16 januari 2016

Info : Zoals het veilen van het eerste vaatje het haringseizoen opent, zo begint met Nationale Tulpendag het tulpenseizoen! Vandaag wordt op de Dam in Amsterdam de officiële aftrap gegeven. In een speciale pluktuin op de Dam kan iedereen gratis tulpen plukken.

Tijd : 13:00 - 15:00 uur

www : www.mooiwatbloemendoen.nl

EINDEJAARSFEEST

Plaats : Diemen

Datum : 30 december 2015

Info : Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. Op de dag voor de jaarwisseling wordt er in de Schakel een heerlijk feestdiner klaargemaakt met lekker eten, drinken en natuurlijk de inmiddels legendarische eindejaarsfilm!

Tijd : 17:00 - 00:00

www : n.v.t.

KERSTOMMEGANG

Plaats : Diemen

Datum : 24 december 2015

Info : Misschien wel de meest bijzondere avond in het jaar om een optreden te doen; kerstavond. De Neuteblazers zijn gevraagd om de Kerstommegang in Diemen wederom te voorzien van gepaste muziek. Voor een allround band als de Neuteblazers vormt ook kerstmuziek geen enkel probleem. Uiteraard wel voorzien van een swingende twist, want Neuteblazers zonder swingende muziek is als een kerstboom zonder piek!

Tijd : 17:00 - 19:00

www :

UITZWAAIEN SINTERKLAAS

Plaats : Muiden

Datum : 6 december 2015

Info : Sinterklaas gaat weer terug naar Spanje maar dit jaar gebeurt dit niet met stille trom. De Neuteblazers staan op de kade om Sinterklaas, zijn Pieten gedag te toeteren. En hoewel dat een beetje een verdrietig moment is, zal er vast ook wel een klein feestje van gemaakt worden. Al was het maar omdat ze stiekem hopen een nummer samen met de legendarische Pepernotenband te mogen spelen.

Tijd : 16:00

www : nvt

WINTERRECES SPANJE

Plaats : Madrid (Spanje)

Datum : 14 november 2015 t/m 5 december 2015

Info : Op verzoek van Sinterklaas himself vertrekken de Neuteblazers ook dit jaar weer naar Spanje Niet om te ontspannen, maar om de legendarische Spaanse Pepernotenband te vervangen. Die zijn in deze periode in Nederland en om het verwende Spaanse publiek niet zonder muziek te laten zitten worden de Neuteblazers vanuit Nederland ingevlogen. Zo'n tripje laten ze zich uiteraard niet ontzeggen.

Tijd : Vier hele weken

www : http://www.pepernotenband.nl/

INTERLAND NL-FR

Plaats : Amsterdam

Datum : 25 november 2015

Info : De bijnaam van alle Nederlandse vrouwenselecties luidt Orange Angels, een naam die langzamerhand angst begint in te boezemen in Europa. Bij de senioren mikken de Angels op kwalificatie voor EuroBasket 2017, waarvoor vanavond een van de kwalificatieduels wordt gespeeld. Thuishaven van alle selecties zijn de Sporthallen Zuid in Amsterdam, ook de plek waar de Orange Angels hun thuisduels spelen onder de sprankelende noemer 'Orange Flavour'. Voor aanvang van de wedstrijd zijn de Neuteblazers aan de entree te vinden om te zorgen voor wat extra sfeer en wie weet om het Franse team een beetje te intimideren. Dan kunnen de Orange Angels eenvoudig de volgende kwalificatieronde halen.

Tijd : 19:30

www :

OPENING WEESPER BOEKHANDEL

Plaats : Weesp

Datum : 31 oktober 2015

Info : De Grootste winkel van Weesp 'De Weesper Boekhandel' opent zaterdag 31 oktober de deuren. Een bijzonder feest waarbij de klanken van een "vrolijke fanfare" natuurlijk niet mogen ontbreken. En daarom staan de Neuteblazers zaterdag gezellig voor de deur van de Weesper boekhandel. Kom dus gerust langs om te kijken, te genieten en natuurlijk om een fraai boek aan te schaffen.

Tijd : 14:00 - 16:00 uur

www : http://www.weesperboekhandel.nl/

DIABEATITRUN ROTTERDAM-AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 10 oktober 2015

Info : Dit jaar vindt alweer de derde editie van de DiaBeatit Run plaats. De teams trotseren de traptreden van de Euromast in Rotterdam, lopen vervolgens een 84 kilometer lange estafette run en worden tot slot als helden te worden onthaald bij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Aan dit onthaal dragen ook de Neuteblazers hun steentje bij, aan de finish zorgen zij afwisselend met een DJ voor een warm welkom van de helden van de Diabeatitrun 2015

Tijd : 17:00 - 19:00

www : www.diabeatitrun.nl

BLOEMENCORSO WINKEL

Plaats : Winkel

Datum : 27 september 2015

Info : Het Bloemencorso in Winkel is al sinds jaar en dag een geweldig evenement voor jong en oud. Naast een prachtig corso is er een muziekpodium, een kermis, een markt en natuurlijk heel veel gezelligheid. Vooral voor dat laatste zijn de Neuteblazers uitgenodigd. Na afloop van het corso en voor de start van de prijsuitreiking verzorgen zij het entertainment in de lange straat waar alle corsowagens prachtig verlicht staan opgesteld. U komt toch ook?!

Tijd : 16:00 - 20:00

www :

DAM TOT DAMLOOP 2015

Plaats : Amsterdam

Datum : 20 september 2015

Info : De Dam tot Dam loop begint zo ongever een traditie te worden voor de Neuteblazers. Bijna ieder jaar zijn ze wel ergens van de partij. Of dat nu aan de start is (2008, 2009) of aan de finish (2011) of halverwege het parcours (2012, 2013, 2014) is. De kreet van een toeschouwer met haar bejaarde moeder naar de renners "Ik sta hier voor jullie en m'n moeder ook!!" is inmiddels legendarisch. Of de renner die zo enthousiast meedeed dat ie stuikelde en viel. Of de complimenten van Gordon, de foto met Beau van Erven Dorens en ga zo maar door. Dam tot Dam is ook voor de Neuteblazers nog altijd een feest.

Tijd : 12:00 - 15:00

www : www.damloop.nl

DRAKENBOOT RACES AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 12 september 2015

Info : Op zaterdag 12 september organiseert de Eerste Hollandse Drakenboot Club de jaarlijkse Bosbaan Regatta, op de Amsterdamse Bosbaan. Er doen dit jaar 17 a 18 teams mee, waaronder uit Nederland de Dutch Dragons, River Dragons en United Dragons. Ook uit Duitsland komt een sterke delegatie met in totaal 11 Duitse boten. Aan de Neuteblazers de eer om alle draken te temmen met vrolijke swingende en vlammende muziek

Tijd : 13:00 - 16:00

www : www.ehdc.nl

TV OPNAME "JEUK"

Plaats : Amsterdam

Datum : 29 augustus

Info : Jeuk is een comedyserie van de VARA, met Thomas Acda en Peter Heerschop in de hoofdrol. De omroep omschrijft de serie als de meest schaamteloze en schaamtevolle comedy van Nederland. Voor deze aflevering heeft Thomas Acda de Neuteblazers ingehuurd, maar het optrden blijkt toch niet helemaal goed te gaan. Uiteraard ligt dat niet aan de Neuteblazers, maar dat kunt u binnenkort zelf zien als deze aflevering van "Jeuk" op TV wordt uitgezonden.

Tijd : 18:30 - 21:30

www : www.jeuk.vara.nl

SAIL-OUT AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 23 augustus 2015

Info : 5 jaar geleden waar de Neuteblazers ook van de partij bij de Sail in Amsterdam en ook dit jaar zijn ze gevraagd om bij het evenement aanwezig te zijn. De bijzonderheden volgen nog, maar het belooft weer een fraai spektakel te worden

Tijd : hele dag

www : www.sail.nl

SAIL-IN AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 19 augustus 2015

Info : 5 jaar geleden waar de Neuteblazers ook van de partij bij de Sail in Amsterdam en ook dit jaar zijn ze gevraagd om bij het evenement aanwezig te zijn. De bijzonderheden volgen nog, maar het belooft weer een fraai spektakel te worden

Tijd : hele dag

www : www.sail.nl

KAASMARKT EDAM

Plaats : Edam

Datum : 8 augustus 2015

Info : De Kaasmarkt in Edam is "wereldberoemd". IIn 1526 kreeg Edam van keizer Karel V het recht op de 'Waag' en in 1576 van Willem van Oranje zelfs het recht op de 'Eeuwigdurende Waag en tot 1922 werden er officiële kaasmarkten gehouden. Deze traditie leeft nog altijd voort. Per bootje of met paard en wagen wordt de Noordwester Edammer naar de markt gebracht. Daar laten ze hun kaas 'neerzetten' door de kaaszetter. Met een kaasboor neemt de handelaar een monster en keurt de kaas. Dan begint het loven en bieden en het handjeklap. Als de partij in de smaak valt dragen kaasdragers de kaas naar de weegschaal in de Waag waarna de kaas wordt opgeladen. De Neuteblazers zijn gevraagd om aan deze oude traditie een extra dimensie toe te voegen; vrolijke en feestelijke muziek tijdens de avondkaasmarkt. Dat is uiteraard geen enkel probleem!

Tijd : hele dag

www : www.kaasmarktedam.nl

SPUISTRAATFEEST AMSTERDAM
5 juli 2015 Amsterdam Bekijk hier de foto's

Plaats : Amsterdam

Datum : 5 juli 2015

Info : Zondag 5 juli 2015 is de stad autovrij en dat is een mooie gelegenheid voor geweldig feest in de Spuistraat. Na het succes van vorig jaar nu dus de tweede versie van dit evenement. En dit jaar niet beperkt tot het zuidelijk deel van de Spuistraat en de aanliggende stegen, maar worden ook het Singel, de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal bij de feestelijkheden betrokken. En natuurlijk de Neuteblazers want die mogen op een feest in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken.

Tijd : 15:00 - 18:00 uur

www : www.facebook.com/StraatfeestSpuistraatEnOmgeving

HEKSENFESTIJN OUDEWATER

Plaats : Oudewater

Datum : 27 juni 2015

Info : Ruim 10 jaar geleden kwam Kanniehekse!kapel de Neuteblazers overvliegen bij het Heksenfestijn in Oudewater. Een geweldig griezellig evenement voor groot en klein. De heksen hebben zich voor onbepalde tijd teruggetrokken in het donkere Diemerbos, maar komen voor de jubileum editie in vanhet festijn graag weer een keer langs in Oudewater. Als u de Kanniehekse!kapel weer als vanouds in actie wilt zien doet u er zeker verstandig aan om te komen kijken.

Tijd : hele dag

www : www.heksenfestijn.nl

HARINGPARTY AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 24 juni 2015

Info : Woensdag 24 juni is het weer zover, de jaarlijkse haringparty bij Hoppe op het Spui. De nieuwe haringvangst wordt hier uitbundig gevierd en een vaatje haring wordt geveild. Deze wordt, traditiegetrouw, aan alle gasten wordt aangeboden. Als extra uitje bij de haring komen de Neuteblazers het feest luister bij zetten, dus kom woensdag gezellig in de zon bier en Korenwijn drinken en haring eten bij Hoppe.

Tijd : 19:30 - 20:00 uur

www : cafehoppe.com

VIERDAAGSE ALKMAAR

Plaats : Alkmaar

Datum : 20 juni 2015

Info : Al negen jaar wordt de wandelvierdaagse in Alkmaar georganiseerd. Vier dagen lang kunnen er verschillende afstanden gelopen worden (8,5 – 15 – 20 – 25 – 40 km) en op de laatste dag barst Alkmaar ongeveer uit haar voegen van de fans, bloemen, muziek en natuurlijk de lopers. Uiteraard zijn de Neuteblazers weer vol enthousiasme aanwezig om het feest exta feestelijk te maken en de vermoeide wandelaars muzikaal over de finish te dragen. Walking on sunshine, maar dan net even anders

Tijd : 11:00 - 14:00 uur

www : www.pluswandelvierdaagsealkmaar.nl

AVONDVIERDAAGSE DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 12 juni 2015

Info : Vier avonden lopen de deelnemers van de vierdaagse hun kilometers door en rond Diemen. De laatste avond volgt traditioneel de beloning met bloemen, medailles en muziek. Dit jaar wordt het zelfs extra speciaal voor de deelnemers, want Eric Boog, de nieuwe burgemeester van Diemen, komt persoonlijk langs om de deelnemers de hand te schudden en te feliciteren met het behaalde resultaat Kortom, dat wordt weer een hele leuke en bijzondere avond daar in Diemen.

Tijd : 19:00 - 21:00 uur

www : nvt

JAZZFESTIVAL DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 7 juni 2015

Info : Vorig jaar was de eerste editie van het Diemer Jazzfestival; "Duke op het Diemerplein" als eerbetoon aan Duke Ellington. Tijdens de tweede editie zal er de nodige muziek van "the Duke" te horen zijn, maar is er ook ruimte voor andere (vormen van) jazz muziek. Nu is It don't mean a thing... wel het motto van de Neuteblazers, maar veel nummers van Duke Ellington spelen zij niet. Dat is voor de organisatie geen probleem. Ze mogen laten horen dat jazz muziek is voor iedereen en niet alleen voor oude mannen die met kwastjes een snaredrum beroeren. #DaaromDiemen

Tijd : 12:00-13:00

www : DukeophetDiemerplein

GEEF DOWN DE TOEKOMST SPORTEVENEMENT

Plaats : Amsterdam

Datum : 30 mei 2015

Info : Geef Down De Toekomst is het sportevenement van het jaar voor kinderen met Downsyndroom. Met drie zeer succesvolle edities in 2012, 2013 en 2014 is Geef Down De Toekomst inmiddels een begrip in de Downwereld, maar ook zeker daarbuiten. Een jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen met Down en hun omgeving. Dit jaar vindt Geef Down De Toekomst plaats op zaterdag 30 mei 2015 op het complex van het Ronald McDonald Centre in Amsterdam-Noord, bij sportvereniging Only Friends. Naast vele bekende Nederlanders als Humberto Tan, Monique Smit, John Williams, Koert Jan de Bruin zullen ook de Neuteblazers aanwezig zijn om er een onvergetelijk feest van te maken

Tijd : 15:30 - 16:00

www : www.gddt.nl

WATERSPORTFESTIVAL WEESP

Plaats : Weesp

Datum : 30 mei 2015

Info : Het Watersportfestival in Weesp is ieder jaar weer een grote happening. met o.a. demo's oude ambachten, nautische braderie, chanty koren, waterski in de kom, aqua bubbels, roeiwedstrijden, viswedstrijden en met als niete noviteit "de Neuteblazers" dus dat belooft geen droge bedoening te worden daar bij het Watersportfestival in Weesp.

Tijd : 13:30 - 15:00

www : watersportfestival

HANDICAMPWEEKEND BAARN

Plaats : Baarn

Datum : 30 mei 2015

Info : Kun je kamperen met een handicap? Dit is voor veel mensen met een handicap een vraag. Stichting Handicamp kan je helpen om antwoorden te vinden op vragen over speciale hulpmiddelen om het kamperen mogelijk te maken, aanpassing van kampeermiddellen, de beste kampermiddellen , etc, etc. Vaak blijken er meer mogelijkheden te zijn dan je denkt. Een ding is in ieder geval zeker, ook met een handicap is het geen probleem om te feesten, te swingen en te genieten. Dat zullen de Neuteblazers vandaag demonstreren.

Tijd : 11:00 - 13:00

www : www.handicamp.nl

BEVRIJDINGSFEEST OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Plaats : Ouderkerk aan de Amstel

Datum : 5 mei 2015

Info : Bevrijdingsfeesten en de Neuteblazers is al sinds jaar en dag een gouden combinatie. Of het nu gaat om het meerijden en spelen in de trucks van Keep them Rolling of om een groot feest, de Neuteblazers zijn van de partij. Dit jaar zijn ze aanezig bij het feest in Ouderkerk aan de Amstel. Als dat geen bevrijding is dan weten we het ook niet meer

Tijd : 12:00 - 16:15

www : n.v.t.

BEVRIJDINGSVUUR WEESP

Plaats : Weesp

Datum : 5 mei 2015

Info : 5 mei begint dit jaar in Weesp min of meer al midden in de nacht. Dan wordt namelijk het bevrijdingsvuur opgehaald in Wageningen. Vervolgens gaat het als een lopend vuurtje door Nederland om 's morgens feestelijk onthaald te worden in Weesp als aftrap voor een dag vol activiteiten: van een carillonconcert en voetbalwedstrijd tot een bevrijdingsmaaltijd en een bevrijdingsconcert. De Neuteblazers mogen het feestelijke onthaal verzorgen en het aanwezige publiek vast in vuur in vlam te zetten.

Tijd : 09:30 - 10:00

www : n.v.t.

SPIEREN VOOR SPIEREN CITY RUN

Plaats : Hilversum

Datum : 19 april 2015

Info : De Spieren voor Spieren City Run in Hilversum is een prachtig loopevenement met 10.000 lopers en 30.000 toeschouwers.  Het vindt komend jaar plaats op zondag 19 april. Hoofdsponsor Intersport heeft Spieren voor Spieren aan het loopevenement in Hilversum gekoppeld. Het motto van de City Run is daarom ook "gezonde spieren lopen voor zieke kinderspieren". Aan de Neuteblazers is gevraagd om zich sterk te maken voor een flink feest, dus dat wordt met opgestroopte mouwen aan de slag.

Tijd : 12:00 - 16:15

www : www.spierenvoorspierencityrun.nl

OMLOOP VAN ZANDVOORT

Plaats : Leiden

Datum : 29 maart 2015

Info : Op zondag 29 maart organiseert Le Champion de voorjaarsklassieker Omloop van Zandvoort. De Omloop van Zandvoort is met afstanden over 45, 80 en 120 km uitermate geschikt voor zowel recreatieve als de sportieve fietser. Voor de deelnemers aan de 120 kilometer is er een verzorgingspost in Leiden en de Neuteblazers zijn gevraagd om ze daar een flinke oppepper te geven. Zodat ze met vernieuwde energie en een geweldige tijd hun entree kunnen maken in het prachtige centrum van Zandvoort

Tijd : 09:30 - 12:30

www : www.omloopvanzandvoort.nl

DIEMERCROSS DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 22 februari 2015

Info : Op zondag 22 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de twede DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

Tijd : 11.30 – 13.30

www : diemercross.av23.nl

KIA FAMILIEWEEKEND VECHTSEBANEN UTRECHT

Plaats : Utrecht

Datum : 24 januari 2015

Info : KIA motors Nederland verzorgt voor haar nieuwe klanten een heerlijke familie schaatsdag op de Utrechtse ijsbaan "De Vechtsebanen". De Neuteblazers zijn gevraagd om te zorgen voor een gezellige Thialfsfeer. Hoewel de Neuteblazers al op veel ijsbanen en in veel stadions hebben gespeeld zijn ze in het Thialf nog niet eerder geweest. Maar dat weerhoudt ze er uiteraard niet van een stuk muziek neer te zetten dat in het Thialfstadion beslist niet zou misstaan.

Tijd : 10:30 - 16:00 uur

www : n.v.t.

NATIONALE TULPENDAG

Plaats : Amsterdam

Datum : 17 januari 2015

Info : Zoals het veilen van het eerste vaatje het haringseizoen opent, zo begint met Nationale Tulpendag het tulpenseizoen! Vandaag wordt op de Dam in Amsterdam de officiële aftrap gegeven. In een speciale pluktuin op de Dam kan iedereen gratis tulpen plukken.

Tijd : 13:00 - 15:00 uur

www : www.mooiwatbloemendoen.nl

EINDEJAARSFEEST

Plaats : Diemen

Datum : 30 december 2014

Info : Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. Op de dag voor de jaarwisseling wordt er in de Schakel een heerlijk feestdiner klaargemaakt met lekker eten, drinken en natuurlijk de inmiddels legendarische eindejaarsfilm!

Tijd : 17:00 - 00:00

www : n.v.t.

KERSTOMMEGANG

Plaats : Diemen

Datum : 24 december 2014

Info : Misschien wel de meest bijzondere avond in het jaar om een optreden te doen; kerstavond. De Neuteblazers zijn gevraagd om de Kerstommegang in Diemen wederom te voorzien van gepaste muziek. Voor een allround band als de Neuteblazers vormt ook kerstmuziek geen enkel probleem. Uiteraard wel voorzien van een swingende twist, want Neuteblazers zonder swingende muziek is als een kerstboom zonder piek!

Tijd : 17:00 - 19:00

www : www.wintertijdchallenge.nl

LICHTJESTOCHT DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 18 december 2014

Info : Hans Hornstra stopt als directeur van de Peterusschool in Diemen en zijn collega's hebben samen met alle leerlingen een fantastisch feest voorbereid. De Neuteblazers verzorgen de muziek tijdens de lichtjestocht door Diemen die speciaal voor Hans wordt georganiseerd. Ook begeleiden ze het slotlied op het schoolplein wat ongetwijfeld een emotioneel "kippenvelmomentje" op zal gaan leveren. Dus kom even gezellig kijken en genieten in hartje Diemen

Tijd : 18:30 - 19:15

www : www.sint-petrusschool.nl

KERSTMARKT WEESP

Plaats : Weesp

Datum : 13 december 2014

Info : "Zaterdag is in het centrum van Weesp de kerstmarkt. De kramen zijn vanaf 12.00 uur te vinden op de Nieuwstad, Slijkstraat en de Nieuwstraat vanaf het Weesperplein tot aan het Waagplein. Op verschillende locaties klinkt er livemuziek door de straten. De Neuteblazers is een dweilorkest dat als geen ander weet hoe je de stemming erin moet krijgen. De festiviteiten van de winkeliers duren tot 20.00 uur. " aldus de tekst in het Weespernieuws. Dat belooft een mooi (Kerst)feestje te gaan worden

Tijd : 16:00 - 19:00

www : n.vt.

SCHAATSMARATHON JAAP EDENBAAN

Plaats : Amsterdam

Datum : 18 oktober 2014

Info : De start van het seizoen voor de marathonschaatsers heeft inmiddels traditioneel plaats op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Alle overdekte ijsbanen in Nederland zijn (bijna) niet weersafhankelijk om een goede ijsvloer te garanderen. Echter de Amsterdamse Jaap Eden ijsbaan, de enige geheel onoverdekte ijsbaan in de KPN Marathon Cup, wel. Met temperaturen van rond de 20 graden werd dit voor de schaatsers dus rijden op softijs. De Neuteblazers hadden verder geen klagen over de kwaliteit van het ijs. Die stonden zoals gebruikelijk flink te swingen aan de kant. En indirect werd er nog een mooie prijs is de wacht gesleept, want in de 1e divisie wist Neuteblazer Mark van der Harst beslag te leggen op een 14e plaats. Gefeliciterd Mark!.

Tijd : 19:00 - 20:00

www : www.jaapeden.nl

BLOEMENCORSO WINKEL

Plaats : Winkel

Datum : 29 september 2014

Info : Het Bloemencorso in Winkel is al sinds jaar en dag een geweldig evenement voor jong en oud. Naast een prachtig corso is er een muziekpodium, een kermis, een markt en natuurlijk heel veel gezelligheid. Vooral voor dat laatste zijn de Neuteblazers uitgenodigd. Na afloop van het corso en voor de start van de prijsuitreiking verzorgen zij het entertainment in de lange straat waar alle corsowagens prachtig verlicht staan opgesteld. U komt toch ook?!

Tijd : 16:00 - 20:00

www :

DAM TOT DAM LOOP

Plaats : Amsterdam

Datum : 21 september 2014

Info : De Dam tot Dam loop begint zo ongever een traditie te worden voor de Neuteblazers. Bijna ieder jaar zijn ze wel ergens van de partij. Of dat nu aan de start is (2008, 2009) of aan de finish (2011) of halverwege het parcours (2012 en 2013) is. De kreet van een toeschouwer met haar bejaarde moeder naar de renners "Ik sta hier voor jullie en m'n moeder ook!!" is inmiddels legendarisch en wie weet wat dit jaar weer voor een moois gaat brengen.

Tijd : 12:00 - 17:00

www : www.damloop.nl

DUIVENDRECHT OP STELTEN

Plaats : Duivendrecht

Datum : 13 september 2014

Info : Op zaterdag 13 september organiseert Coherente weer een Duivendrecht op Stelten feest! Dit keer niet in het Zonnehofgebied, maar op en rond het Dorpsplein en in het Dorpshuis. De Neuteblazers zullen bij de opening aanwezig zijn om de boel even flink op stelten te zetten.

Tijd : 10:00 - 11:00 uur

www : dorpopstelten

C&A BUSSUM

Plaats : Bussum

Datum : 6 september 2014

Info : C&A is al 30 jaar gevestigd in Bussum en dat is reden voor een gezellig feest. De Neuteblazers staan voor de deur op het plein in Bussum om lekker wat publiek te trekken en flink wat sfeer te maken. Kom gerust even kijken en wellicht valt er nog een interessant koopje te scoren bij het jubilerende C&A filliaal.

Tijd : 13:00 - 15:00 uur

www : www.cena.com

ZUIDERZEEZWEM IJBURG

Plaats : Amsterdam IJburg

Datum : 24 augustus 2014

Info : Tweeënveertig zwemmers springen zondag 24 augustus wederom in het water van de haven op IJburg. Ze zwemmen 2,5 kilometer, in oranje badmutsen, via de Polygoongracht en de Groene Tunnel weer terug naar de haven. Het is de ZuiderZeeZwem, waaraan de sportievelingen meedoen voor zichzelf én voor het goede doel. De Neuteblazers gaan met de zwemmers mee om ze aan te moedigen en tot grote hoogte op te zwepen. Op een grote praam, dat dan weer wel. Want zwemmen en blazen is lastig te combineren. Varen en feesten daarentegen....

Tijd : 14:30 - 17:00 uur

www : www.nyc42.nl/ZuiderZeeZwem

SERENADE MUIDEN

Plaats : Muiden

Datum : 17 augustus 2014

Info : Wat is er nou mooier dan je 50 jarig verjaardagsfeest te vieren met een groot tuinfeest. Precies, je 50 jarige verjaardag vieren met een groot tuinfeest en een optreden van de Neutebazers. In Muiden gebeurt het en reken maar dat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Tijd : 19:30 - 20:00 uur

www : n.v.t.

BIJLMER BIOS

Plaats : Amsterdam Arena

Datum : 17 augustus 2014

Info : De bioscoop bij de Amsterdam Arena geeft een openlucht voorstelling. De Neuteblazers zijn gevraagd om op te treden in het voorprogramma. Dat belooft een vrolijke en gezellige film te gaan worden. De toegang is vrij, dus kom gerust even langs om te kijken naar de Neuteblazers en natuurlijk ook naar de film.

Tijd : 17:00 - 19:00 uur

www : www.facebook.com/Bijlmerbios

SERENADE AMSTERDAM ZUID

Plaats : Amsterdam Zuid

Datum : 16 augustus 2014

Info : Een feestje, een borrel, een koffieconcert of eenontbijtje, de Neuteblazers draaien hun hand er niet voor om en zijn daarom ook van de partij in Amsterdam Zuid voor een vroeg mar uitgeslapen optreden

Tijd : 10:00 - 11:00 uur

www : n.v.t.

RTL4 JUBILEUM JAN DE HOOP

Plaats : Mediapark Hilversum

Datum : 6 augustus 2014

Info : Jan de Hoop presenteert vandaag op de kop af 25 jaar het RTL ochtendnieuws. Iedereen denkt dat dit jubileum op 7 augustus is, maar een oplettende volger op Twitter meldt dat dit 6 augustus moet zijn. Jan grapt dat hij hoopt dat de fanfare nog omgeboekt kan worden. Mattie en Wietze van QMusic besluiten daad bij het woord te voeren en regelen QMusic huisfanfare de Neuteblazer. Het werd een hilarische ochtend.. Zowel voor Jan de Hoop als voor de muzikanten van de Neuteblazers

Tijd : 08:00 - 09:00 uur

www : www.rtlnieuws.nl

WK LAPPENMARKT WEESP

Plaats : Weesp

Datum : 28 juni 2014

Info : De Lappenmarkt in Weesp heeft vandaag een extra vrolijk tintje vanwege het Wereld Kampioenschap voetbal in Brazilië. De Neuteblazers zorgen met hun uitbundige aanwezigheid voor de nodige gezelligheid. En omdat ze toch aanwezig zijn pakken ze gelijk de binnenkomst mee van de fietster van Stichting Semmy. Samen met Wendy van Dijk en alle ander vrijwilligers worden Robert en Ronald opgewacht en getracteerd op vrolijke muziek en een heerlijk ijsje bij de ijssalon van Nelis

Tijd : 13:00 - 15:00 uur

www : https://nl-nl.facebook.com/StichtingSemmy

WANDELVIERDAAGSE ALKMAAR

Plaats : Alkmaar

Datum : 21 juni 2014

Info : Vandaag is de laatste dag van het groote wandelevenement in Alkmaar. De Neuteblazers zullen aanwezig zijn om de deelnemers een muzikaal steuntje in de rug te geven, zodat ze met vleugels de laatste meters af kunnen leggen.

Tijd : 13:00 - 17:00 uur

www : pluswandel4daagsealkmaar.nl

JUBILEUM HERMITAGE AMSTERDAM

Plaats : Hermitge Amsterdam

Datum : 19 juni 2014

Info : De Hermitage bestaat 5 jaar in Nederland en organiseert voor medewerkers en buurtbewoners een feestelijk ontbijt. De Neuteblazers zullen dus vroeg uit de veren moeten, maar dat maakt ze niets uit. Ook om 8 uur 's ochtends zijn ze prima in staat een lekker feestje te bouwen..

Tijd : 08:00 - 09:00 uur

www : www.hermitage.nl

EAGE CONFERENCE AND EXHIBITION

Plaats : Rai Amsterdam

Datum : 16 juni 2014

Info : Vandaag komen 6.000 aardwetenschappers van over de hele wereld naar de Rai in Amsterdam om te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van geophysics, geology en reservoir/petroleum engineering. Kortom, na zo'n inspanende dag kan een beetje uitbundige ontspanning geen kwaad en dus zijn de Neuteblazers gevraagd om voor een bijzondere break te zorgen. Well that's no problem at all ;)

Tijd : 17.45 - 18.30 uur

www : www.eage.org

OLDTIMERDAG LELYSTAD

Plaats : Bataviaboulevard Lelystad

Datum : 15 juni 2014

Info : De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is het jaarlijks terugkerende festijn voor historische automobielen, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni. Ieder jaar weten ruim 400 vintage, veteran en classic cars de weg naar Lelystad te vinden. En dit jaar voor het eerst weten ook de Neuteblazers de weg naar Lelystad te vinden. Niet omdat het zelf van die oltimers zijn, maar omdat ze gevraagd zijn te zorgen voor de muzikale omlijsting. En u kunt gerust komen kijken want de dag is geheel gratis te bezoeken.

Tijd : 12:00 - 14:00 uur

www : www.oldtimerdaglelystad.nl

AVONDVIERDAAGSE DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 23 mei 2014

Info : Een feest als dat van de Vierdaagse in Diemen kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder Neuteblazers op de Diemmerbrug en bij het zwembad. Vandaar dat de Neuteblazers ook vandaag weer van de partij zijn. Weer of geen weer! Want zeg nou zelf, een intocht zonder Neuteblazers is als een vierdaagse zonder wandelaars. Toch?

Tijd : 18:33 - 20:00

www : n.v.t.

OPNAME WK COMMERCIAL

Plaats : Earforce Sound Studio

Datum : 19 mei 2014

Info : Het WK komt er aan en naast alle Wuppies, Welpies, Hamsters, Juichpakken, Jurkjes en Deurvlaggen gaat veel bedrijven ook helemaal los met allerlei prachtige commercials. Voor een (nog) niet nader te noemen fastfood keten spelen de Neuteblazers het lied "Oranje boven" in. En dat niet alleen, het lied is ook nog eens ingezongen door de muzikanten van de Neuteblazers. Binnenkort zal de commercial te zien zijn op alle Nederlandse zenders.

Tijd : 19:00 - 21:00

www : www.earforce.nl

NACHT VAN WEESP

Plaats : Weesp

Datum : 10 mei 2014

Info : De 'Nacht van Weesp' wordt jaarlijks georganiseerd door de 'Autosportvereniging de Vechtstreek' en geniet landelijke bekendheid vanwege de grote amusementwaarde en autorittensportkwaliteit.  De Neuteblazers, landelijk bekend vanwege de grote amusementswaarde en muzikale kwaliteit, zijn gevraagd om net als twee jaar geleden het evenement luister bij te zetten. Kortom, start de motoren en plankgas naar Weesp.

Tijd : 17:00 - 19:00

www : nachtvanweesp.nl

KAMPIOENSFEEST v.v.AMSTELVEENHEEMRAAD

Plaats : Amstelveen

Datum : 19 april 2014

Info : Aansluitend op het optreden bij het G-Hockey toernooi van Myra hebben voetballers van Amstelveenheemraad de Neuteblazers gevraagd om het kampioensfeest luister bij te zetten. Uiteraard is het geen enkel probleem om het feestje van Myra gewoon een paar meter verderop bij Amstelveenheemraad dubbeldik voort te zetten.

Tijd : 17:00 - 17:30

www : www.amstelveenheemraad.nl

G-HOCKEY TOERNOOI MYRA

Plaats : Amstelveen

Datum : 19 april 2014

Info : Myra Amstelveen organiseert een groot landelijk hockey toernooi voor spelers met een verstandelijke beperking. Al een feest op zich natuurlijk, maar als de Neuteblazers ook nog eens van de partij zijn kan het evenement helemaal niet meer stuk!

Tijd : 15:00 - 16:30

www : www.hvmyra.nl

SPIEREN VOOR SPIEREN CITY RUN

Plaats : Hilversum

Datum : 6 april 2014

Info : De Spieren voor Spieren City Run in Hilversum is een prachtig loopevenement met 10.000 lopers en 30.000 toeschouwers.  Het vindt komend jaar plaats op zondag 6 april. Hoofdsponsor Intersport heeft Spieren voor Spieren aan het loopevenement in Hilversum gekoppeld. Het motto van de City Run is daarom ook "gezonde spieren lopen voor zieke kinderspieren". Aan de Neuteblazers is gevraagd om zich sterk te maken voor een flink feest, dus dat wordt met opgestroopte mouwen aan de slag.

Tijd : 12:00 - 16:15

www : www.spierenvoorspierencityrun.nl

RECEPTIE POSTZEGELCLUB DE ZEGELAARS

Plaats : Diemen

Datum : 5 april 2014

Info : Postzegelclub de Zegelaars zijn al 35 jaar een begrip in Diemen en omstreken. De Neuteblazers zullen met een serenade de jubilaris in het zonnetje zetten met bijzondere aandacht voor voorzitter en oprichter Piet van Diemen die al 35 jaar de vereniging vol pasie en enthousiasme leidt.

Tijd : 15:30 - 15:45

www : n.v.t.

OMLOOP VAN ZANDVOORT

Plaats : Leiden

Datum : 30 maart 2014

Info : Op zondag 30 maart organiseert Le Champion de voorjaarsklassieker Omloop van Zandvoort. De Omloop van Zandvoort is met afstanden over 45, 80 en 120 km uitermate geschikt voor zowel recreatieve als de sportieve fietser. Voor de deelnemers aan de 120 kilometer is er een verzorgingspost in Leiden en de Neuteblazers zijn gevraagd om ze daar een flinke oppepper te geven. Zodat ze met vernieuwde energie en een geweldige tijd hun entree kunnen maken in het prachtige centrum van Zandvoort

Tijd : 09:30 - 12:30

www : www.omloopvanzandvoort.nl

DIEMERCROSS DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 23 februari 2014

Info : Op zondag 23 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de twede DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

Tijd : 11.30 – 13.30

www : diemercross.av23.nl

VERJAARDAG DJ MATTIE QMUSIC

Plaats : Amsterdam

Datum : 24 januari 2014

Info : DJ Wietze is vorig jaar de verjaardag van Qmusic collega DJ Mattie vergeten. Om deze verschrikkelijke "blamage" goed te maken heeft hij voor dit jaar grote plannen. Een verrassing die DJ Mattie niet snel zal vergeten. Wat de verrassing wordt is nog een groot geheim, maar als het met feest en muziek te maken heeft is de kans wel heel erg groot dat het iets met dweilorkesten en de Neuteblazers te maken heeft.

Tijd : 07:30 - 08:00 uur

www : www.qmusic.nl

NATIONALE TULPENDAG

Plaats : Amsterdam

Datum : 18 januari 2014

Info : Zoals het veilen van het eerste vaatje het haringseizoen opent, zo begint met Nationale Tulpendag het tulpenseizoen! Vandaag wordt op de Dam in Amsterdam de officiële aftrap gegeven. In een speciale pluktuin op de Dam kan iedereen gratis tulpen plukken. Het belooft sowieso een bijzonder optreden te gaan worden. Het is namelijk officieel het laatste optreden van saxofonist Joop van de Merbel. De reis van Almere naar Diemen wordt hem te zwaar en om ongelukken te voorkomen leek het hem verstandiger om te stoppen met spelen. Een te respecteren keuze, maar daarom nog niet minder pijnlijk. Joop, we zullen je missen en bedankt voor je inzet.

Tijd : 13:00 - 14:00 uur

www : www.mooiwatbloemendoen.nl

EINDEJAARSFEEST

Plaats : Diemen

Datum : 30 december 2013

Info : Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. Op de dag voor de jaarwisseling wordt er in de Schakel een heerlijk feestdiner klaargemaakt met lekker eten, drinken en natuurlijk de inmiddels legendarische eindejaarsfilm!

Tijd : 17:00 - 00:00

www : n.v.t.

KERSTOMMEGANG

Plaats : Diemen

Datum : 24 december 2013

Info : Misschien wel de meest bijzondere avond in het jaar om een optreden te doen; kerstavond. De Neuteblazers zijn gevraagd om de Kerstommegang in Diemen te voorzien van gepaste muziek. Voor een allround band als de Neuteblazers vormt ook kerstmuziek geen enkel probleem. Uiteraard wel voorzien van een swingende twist, want Neuteblazers zonder swingende muziek is als een kerstboom zonder piek!

Tijd : 17:00 - 19:00

www : www.wintertijdchallenge.nl

SERENADE AMSTEL (Hermitage)

Plaats : Amsterdam

Datum : 19 december 2013

Info : De mooiste dag van je leven wordt altijd nog veel mooier als je een heuse serenade aangeboden krijgt. Welnu voor dergelijke activiteiten ben je bij de Neuteblazers altijd aan het goede adres. Vandaar dat ze vandaag terug te vinden zijn op de aanlegstijger bij de Hermitage om een rondvaartboot met het bruidspaar en genodigden op een lekker feestje te tracteren. Als een soort opwarmer zeg maar..

Tijd : 21:00 -223:00

www : n.v.t.

WINTERRECES SPANJE

Plaats : Madrid (Spanje)

Datum : 16 november 2013 t/m 5 december 2013

Info : Als alles goed gaat vertrekken de Neuteblazers ook dit jaar weer naar het verre Spaanse Madrid. Niet alleen om lekker bij te komen en te ontspannen, maar ook om, op verzoek van Sint Nicolaas himself, de legendarische Spaanse Pepernotenband te vervangen.

Tijd : drie hele weken

www : www.pepernotenband.nl

WINTERTIJD CHALLENGE

Plaats : Amsterdam

Datum : 26 oktober 2013

Info : In de nacht van 26 op 27 oktober gaat de wintertijd in. Hierdoor winnen we ieder jaar een uur en tijdens de Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge wordt dit extra uur gebruikt om tijd te winnen voor kinderen met een spierziekte. In Amsterdam vindt deze nacht het hoofdevenement van de Wintertijd Challenge plaats. Het startschot in Amsterdam wordt gegeven door ambassadeur Louis van Gaal en de Neuteblazers verzorgen in dit nachtelijk uur het entertainment.

Tijd : 02:00 - 03:00

www : www.wintertijdchallenge.nl

DAM TOT DAM LOOP

Plaats : Amsterdam

Datum : 22 september 2013

Info : De Dam tot Dam loop begint zo ongever een traditie te worden voor de Neuteblazers. Bijna ieder jaar zijn ze wel ergens van de partij. Of dat nu aan de start is (2008, 2009) of aan de finish (2011) of halverwege het parcours (2012) is. De kreet van een toeschouwer met haar bejaarde moeder naar de renners "Ik sta hier voor jullie en m'n moeder ook!!" is inmiddels legendarisch en wie weet wat dit jaar weer voor een moois gaat brengen.

Tijd : 12:00 - 17:00

www : www.damloop.nl

VERZORGINGSTEHUIS HOGEWEY WEESP

Plaats : Duivendrecht

Datum : 7 september 2013

Info : Na het optreden in Duivendrecht doen de Neuteblazers ook Weesp nog aan. Als tegenprestatie voor de reperatie van de muziekstandaards die op de repetitie avond worden gebruikt. Een kleine moeite voor een groot plezier.

Tijd : 12:00 - 14:00 uur

www : n.v.t.

DUIVENDRECHT OP STELTEN

Plaats : Duivendrecht

Datum : 7 september 2013

Info : Op zaterdag 7 september organiseert Coherente weer een Duivendrecht op Stelten feest! Dit keer niet in het Zonnehofgebied, maar op en rond het Dorpsplein en in het Dorpshuis. De Neuteblazers zullen bij de opening aanwezig zijn om de boel even flink op stelten te zetten.

Tijd : 10:00 - 11:00 uur

www : dorpopstelten

INSTUIF AMSTERDAM OLD COURSE GOLFCLUB

Plaats : Amsterdam

Datum : 3 september 2013

Info : Onder de rook van de Amsterdam ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen (9 holes, A-status): Amsterdam Old Course (AOC). Vroeger te midden van weilanden, nu is het een rustieke oase, aan de voet van de Amsterdam Arena. Vorig jaren waren de Neuteblazers er al eens te gast en ook dit jaar mogen ze wederom het evenement op komen luisteren. En wellicht om ook zelf nog een balletjes te slaan......

Tijd : 18:00 - 19:00 uur

www : www.amsterdamoldcourse.nl

ZUIDERZEEZWEM IJBURG

Plaats : Amsterdam IJburg

Datum : 25 augustus 2013

Info : Tweeënveertig zwemmers springen zondag 25 augustus in het water van de haven op IJburg. Ze zwemmen 2,5 kilometer, in oranje badmutsen, via de Polygoongracht en de Groene Tunnel weer terug naar de haven. Het is de ZuiderZeeZwem, waaraan de sportievelingen meedoen voor zichzelf én voor het goede doel. De Neuteblazers gaan met de zwemmers mee om ze aan te moedigen en tot grote hoogte op te zwepen. Op een grote praam, dat dan weer wel. Want zwemmen en blazen is lastig te combineren. Varen en feesten daarentegen....

Tijd : 14:30 - 17:00 uur

www : www.nyc42.nl/ZuiderZeeZwem

HOOFDKANTOOR ABN AMRO

Plaats : Amsterdam

Datum : 18 juni 2013

Info : Bij een feest van de ABN AMRO kunnen de Neuteblazers eigenlijk niet ontbreken. Al was het maar omdat de groen gele jassen die de Neuteblazers vroeger droegen deden vermoeden dat de ABN AMRO deze gesponserd had. Niets was echter minder waar. Sterker nog, tot op heden hebben de Neuteblazers eigenlijk nog nooit gespeeld bij dé bank. Maar daar gaat vandaag voorgoed verandering in komen.

Tijd : 18:00 - 20:00 uur

www : wwwabnamro.nl

AVONDVIERDAAGSE DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 14 juni 2013

Info : Een feest als dat van de Vierdaagse in Diemen kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder Neuteblazers op de Diemmerbrug en bij het zwembad. Vandaar dat de Neuteblazers ook vandaag weer van de partij zijn. Weer of geen weer! Want zeg nou zelf, een intocht zonder Neuteblazers is als een vierdaagse zonder wandelaars. Toch?

Tijd : 18:30 - 20:00 uur

www : nvt

OPEN NEDERLANDS DWEILORKESTEN KAMPIOENSCHAP

Plaats : Bemmel

Datum : 9 juni 2013

Info : Het heeft een paar jaar geduurd, maar dit schitterde evenement paste eindelijk weer eens in de agenda van de Neuteblazers. Het liefst zijn ze natuurlijk ieder jaar van de partij, maar dat is qua planning helaas niet altijd mogelijk. Uiteraard zijn er weer plannen voor een spectaculaire show en er wordt hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Of dat ook gaat lukken moet u vooral zelf komen bekijken in het schitterende gezellige en uitbundige Bemmel

Tijd : gehele dag

www : www.dweildag.nl

SAAN YMCA

Plaats : Amsterdam

Datum : 18 mei 2013

Info : Een internationle bijeenkomst van verhuizers wordt afgesloten met een rondvaart over de grachten van Amsterdam. Ook de Neuteblazers zijn op dit event aanwezig om te zorgen voor het nodige Amsterdamse entertainment.

Tijd : 12:30 - 16:30

www : www.saan.nl

RABOCYCLE TOUR

Plaats : Baambrugge

Datum : 12 mei 2013

Info : Na het grote succes van vorig jaar zijn de Neuteblazers ook dit jaar weer gevraagd om acte de presence te geven bij de rustpost van de Rabo Cycle Tour in Baambrugge. Als het weer net zo en warm wordt als vorig jaar en het publiek is net zo gezellig, dan gaat dat zeker helemaal goed komen.

Tijd : 10:00 - 12:15

www : www.rabocycletouramsterdam.nl

KONINGINNEDAG 2013

Plaats : Amsterdam

Datum : 29 april 2013

Info : Voorlopig de allerlaatste Koninginnedag in Amsterdam, want vanaf volgend jaar hebben we uiteraard Koningsdag! Reden genoeg dus voor een groots en uitbundig feest en vandaar dat Café Hoppe op het Spui in Amsterdam dit jaar de Neuteblazers heeft gevraagd om het publiek even goed op te warmen. Na optredens in de Arena (huwelijk Alexander & Maxima) en de kunst Biënale in Zuid Oost voor de Koningin, kan koninklijk goedgekeurd dweilorkest de Neuteblazers dit natuurlijk als geen ander

Tijd : 18:30 - 19:30

www : n.v.t.

KONINGSSPELEN 2013

Plaats : Diemen

Datum : 25 april 2013

Info : 44 scholen komen hun pakket voor de Koningsspelen 2013 ophalen bij de JUMBO in Diemen Zuid. Hallo Jumbo en hallo Neuteblazers. Want het ophalen van die pakketten moet natuurlijk wel een beetje feestelijk en vorstelijk plaats vinden. Vandaar dat de Neuteblazers daar een statig doch swigend feestje van gaan maken

Tijd : 13:00 - 18:00

www : n.v.t.

SPIEREN VOOR SPIEREN CITY RUN

Plaats : Hilversum

Datum : 21 april 2013

Info : De Spieren voor Spieren City Run in Hilversum is een prachtig loopevenement met 10.000 lopers en 30.000 toeschouwers.  Het vindt komend jaar plaats op zondag 21 april. Hoofdsponsor Intersport heeft Spieren voor Spieren aan het loopevenement in Hilversum gekoppeld. Het motto van de City Run is daarom ook "gezonde spieren lopen voor zieke kinderspieren". Aan de Neuteblazers is gevraagd om zich sterk te maken voor een flink feest, dus dat wordt met opgestroopte mouwen aan de slag.

Tijd : 12:00 - 16:15

www : www.spierenvoorspierencityrun.nl

DIEMERCROSS DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 10 februari 2013

Info : Op zondag 10 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de tweede DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. De Neuteblazers verzorgen de muziek om de sporters helemaal op te peppen zodat ze een topprestatie neer kunnen zetten!

Tijd : 11.30 – 13.30

www : diemercross.av23.nl

RED BULL CRUSHED ICE

Plaats : Snow World Landgraaf

Datum : 9 februari 2013

Info : In 's werelds grootste indoor wintersportresort wordt al drie dagen lang gesteden om te bepalen wie de snelste is van het Ice Cross Downhill World Championship. De 330 meter snelle indoortrack van SnowWorld Landgraaf vormt het decor voor de snoeiharde strijd! Helemaal vanuit Diemen worden de Neuteblazers ingevlogen om tijdens de live commercial breaks te zorgen voor de juiste sfeer.

Tijd : 11.30 – 13.30

www : www.redbull.nl

SERENADE VONDELKERK AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 26 januari 2013

Info : Een bruiloft in Amsterdam? Daar kunnen de Neuteblazers niet ontbreken. Vandaag daarom deze swingende en vrolijke break op dag die de mooiste uit het leven van het bruidspaar moet gaan worden.

Tijd : 15.30 – 16.00

www : n.v.t.

NATIONALE TULPENDAG

Plaats : Amsterdam

Datum : 19 januari 2013

Info : Zoals het veilen van het eerste vaatje het haringseizoen opent, zo begint met Nationale Tulpendag het tulpenseizoen! Vandaag wordt op de Dam in Amsterdam de officiële aftrap gegeven. In een speciale pluktuin op de Dam kan iedereen gratis tulpen plukken. Tijdens de tulpendag zal ook een sing-a-long recordpoging worden gedaan. Met zoveel mogelijk mensen zal het wereldberoemde lied Tulpen uit Amsterdam worden gezongen. De Neuteblazers zorgen voor de muzikale begeleiding van dit bijzondere evenement.

Tijd : 13:00 - 14:00 uur

www : www.mooiwatbloemendoen.nl

HALVE MARATHON EGMOND

Plaats : Egmond

Datum : 13 januari 2013

Info : Inmiddels begint het optreden voor de halve marathon van Egmond voor de Neuteblazers het traditionele eerste optreden van het nieuwe jaar te worden. De oliebollen en de champagne zijn nog maar net verwerkt en dan mogen de Neuteblazers in het koude en winderige Egmond gelijk al een dagje "los" gaan. Lastige omstandigheden dus, maar wat is er nou mooier dan de vaak uitgeputte deelnemers muzikaal een zetje in de rug te geven op weg naar de finish.

Tijd : middag

www : n.v.t.

EINDEJAARSFEEST

Plaats : Diemen

Datum : 26 december 2012

Info : Na een jaar van hard werken hebben de Neuteblazers zelf ook wel een feestje verdiend. Op derde kerstdag wordt er in de Schakel een feestje gebouwd met lekker eten, drinken en natuurlijk de eindejaarsfilm!

Tijd : 17:00 - 22:00

www : n.v.t.

X-MAS CANALPARADE

Plaats : Amsterdam

Datum : 15 december 2012

Info : Bij de vorige editie waren de Neuteblazers ook aanwezig bij dit evenement. Dat niet alleen zij maar ook de organisatie en het publiek hiervan genoten heeft mag blijken uit het feit dat ze ook dit jaar weer aanwezig zullen zijn. Zet je rendier dus maar goed vast en "better be nice" als Kerstmannenband de Neuteblazers door de grachten komt swingen.

Tijd : 19:00 - 22:00

www : www.amsterdamlightfestival.com

WINTERRECES SPANJE

Plaats : Madrid (Spanje)

Datum : 17 november 2012 t/m 5 december 2012

Info : Als alles goed gaat vertrekken de Neuteblazers ook dit jaar weer naar het verre Spaanse Madrid. Niet alleen om lekker bij te komen en te ontspannen, maar ook om, op verzoek van Sint Nicolaas himself, de legendarische Spaanse Pepernotenband te vervangen.

Tijd : drie hele weken

www : www.pepernotenband.nl

TV OPNAME FAMILIE BERICHTEN

Plaats : Amsterdam, Stopera

Datum : 16 november 2012

Info : Bakker Hartog is al 75(!) jaar bakker en een begrip in Amsterdam en omstreken. In de eigen bakkerij worden alleen producten van zelgfgemalen volkorenmeel gemaakt. Dit concept is uniek in de wereld. En dat het ook nog eens gezond is blijkt wel uit het feit dat bakker Hartog al 75 jaar z'n werk met veel genoegen doet. Genoeg aanleiding voor het programma Familie Berichten om de bakker flink in het zonnetje te zetten. En vandaar dat de Neuteblazers straks met Caroline Tensen op de steiger bij de Stopera een feestje voor bakker Hartog staan te vieren

Tijd : 15:00 - 16:00

www : n.v.t.

SERENADE KONINKLIJK INSTITUUT VOOR DE TROPEN

Plaats : Amsterdam

Datum : 1 november 2012

Info : Als je maar liefst 25 jaar werkzaam bent bij het instituut voor de tropen, dan verdien je een mooi feestje. Collega's hadden daarom de Neuteblazers gevraagd om in de centrale hal de jubilaris op te wachten met vrolijke feestmuziek. Nou dat l vast geen probleem zijn. Zeker niet omdat de aanwezige collega's vermomd als Neuteblazers mee zullen gaan spelen op allerlei instrumenten.

Tijd : 17:00 - 17:30

www : www.kit.nl

OPNAME COMMERCIAL TELFORT

Plaats : Amsterdam

Datum : 15 oktober 2012

Info : Na 10 minuten bellen bel je metTelfort gratis! Als dat geen feest is, wat is het dan nog wel. Telfort wil dit pakkend in beeld brengen met een aantal internet commercials en de Neuteblazers zijn gevraagd om met militaire precisie bellers te overvallen met een feestje.

Tijd : 08:00 - 17:00

www : www.telfort.nl

JOIN THE PIPE

Plaats : Amere Buiten

Datum : 7 oktober 2012

Info : Vandaag opent wethouder Ben Scholte het eerste join the pipe tappunt in Almere. Daarnaast worden vandaag ook voor het eerst de 4 kleurige keten in gebruik genomen. Deze "feest"-keten zullen worden ingezet op koopzondagen en andere feestelijke aangelegenheden. De komst van de Neuteblazers kan zeker feestelijk genoemd worden en dat het een keet wordt mag geen verrassing zijn. Kortom, reden genoeg om zondag even naar Almere Buiten te komen om met eigen ogen te zien wat daar allemaal gaat gebeuren.

Tijd : 12:00 - 16:00

www : nvt

DAM TOT DAM LOOP

Plaats : Amsterdam

Datum : 23 september 2012

Info : De Dam tot Dam loop begint zo ongever een traditie te worden voor de Neuteblazers. Bijna ieder jaar zijn ze wel ergens van de partij. Of dat nu aan de start is (2008, 2009) of aan de finish (2011) of halverwege het parcours (2012) is, een ding is zeker het gaat een lekker lopend optreden worden.

Tijd : 12:00 - 17:00

www : www.damloop.nl

INSTUIF AMSTERDAM OLD COURSE GOLFCLUB

Plaats : Amsterdam

Datum : 4 september 2012

Info : Hoe moeilijk het na het voorgaande optreden ook is, de Neuteblazers zullen toch weer verder moeten. De laatste instuifavond van de old course golfclub wordt afgesloten met een muzikaal feestje en de Neuteblazers gaan hun uiterste best doen om dat feestje te bouwen. Want the show must go on!

Tijd : 18:00 - 19:00 uur

www : n.v.t.

BEGRAFENISPLECHTIGHEID ROLF CERJAK

Plaats : Amerdam

Datum : 30 augustus 2012

Info : Geheel onverwacht is onze bassdrum speler Rolf Cerjak overleden. De rustige man met de krachtige beat was jaren lang de ronkende motor achter onze muziek. De motor is gestopt maar "the beat goes on!". Vandaag brengen de Neuteblazers hem de allerlaatste groet op de Oosterbegraafplaats in Amsterdam. Nog een keer wordt alles uit de kast gehaald om deze rocker pur sang de laatste eer te bewijzen.

Tijd : 14:30 - 17:00 uur

www : n.v.t.

FLOATING PARADE GIETHOORN

Plaats : Giethoorn

Datum : 25 augustus 2012

Info : Verlichte bruggen, tuinen, gevels en silhouetten tijdens de feestweek in Giethoorn. En dat allemaal inclusief een drijvende dweilorkesten parade door het Venetië van het Noorden. De Neuteblazers zouden op dit evenement aanwezig zijn maar moeten voor het eerst in hun bestaan een optreden afzeggen. 22 augustus 2012 is namelijk geheel onverwacht muzikant en bassdrum speler Rolf Cerjak overleden. De schok, de verbijstering en de verslagenheid is zo groot dat de Neuteblazers echt geen kans zien om een vrolijk feestje in Giethoorn te bouwen.

Tijd : 18:00 - 22:00 uur

www : n.v.t.

BRADERIE MUIDERBERG

Plaats : Muiderberg

Datum : 14 juli 2012

Info : Het begint bijna een soort traditie te worden, het optreden van de Neuteblazers in Muiderberg . Altijd gezellig, ethousiast en vrolijk publiek met alseen van de hoogtepunten het gezamelijk optreden met het kazoo-orkest uit Muiderberg. Of dat er ook dit jaar van gaat komen kunt u met eigen ogen zien in Muiderberg van drie tot vijf uur

Tijd : 15:00 - 17:00 uur

www : n.v.t.

FEEST ROLF & LIESBEH

Plaats : Amsterdam

Datum : 30 juni 2012

Info : Rolf en Liesbeth worden samen 100 jaar en dt moet gevierd worden. Ze hebben een groot kookfeest georganiseerd en als er wat te smullen valt zijn de Neuteblazers natuurlijk wel voor een feestje te porren.

Tijd : 17:00 - 0:00

www : n.v.t.

WANDELVIERDAAGSE ALKMAAR

Plaats : Alkmaar

Datum : 23 juni 2012

Info : Vandaag is de laatste dag van het groote wandelevenement in Alkmaar. De Neuteblazers zullen aanwezig zijn om de deelnemers een muzikaal steuntje in de rug te geven, zodat ze met vleugels de laatste meters af kunnen leggen.

Tijd : 13:00 - 14:00 uur

www : n.v.t.

DE DIJK VAN VOLENDAM

Plaats : Volendam

Datum : 17 juni 2012

Info : Vandaag wordt de belangrijkste wedstrijd van het EK 2012 gespeeld; Nederland-Portugal. Bij verlies kan de leeuw inpakken, bij winst gaan alle remmen los. De Neuteblazers zijn gevraagd om voor de wedstrijd een feestje te bouwen op de Dijk in de kroegen "de Dijk" en "de Molen". De wedstrijd kan vervolgens gevolgd worden in café Lotte En nu maar hopen dat de Nederlandse leeuw de Portugesen eens flink z'n klauwen gaat laten zien.

Tijd : 20:00 - 22:00 uur

www : n.v.t.

SERENADE AMSTERDAM NOORD

Plaats : Amsterdam

Datum : 17 juni 2012

Info : Vandaag een heel bijzonder optreden voor een jarige die deze dag waarschijnlijk niet snel meer zal vergeten. Onvergetelijk voor de jarige, maar zeker niet minder leuk voor de Neuteblazers die het een grote eer vinden om aan dit feest mee te mogen werken!

Tijd : 19:00 - 20:00 uur

www : n.v.t.

AVONDVIERDAAGSE DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 15 juni 2012

Info : Een feest als dat van de Vierdaagse in Diemen kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder Neuteblazers op de Diemmerbrug en bij het zwembad. Vandaar dat de Neuteblazers ook vandaag weer van de partij zijn. Weer of geen weer! Want zeg nou zelf, een intocht zonder Neuteblazers is als een vierdaagse zonder wandelaars. Toch?

Tijd : 18:30 - 20:00 uur

www : n.v.t.

RABOCYCLE TOUR

Plaats : Baambrugge

Datum : 13 mei 2012

Info : De Neuteblazers hebben het druk dit weekend. Het ziet er zlfs naar uit dat ze een nachtje door zullen moeten halen. Tenminste, daar lijkt het op als je na "de nacht van Weesp" de volgende morgen weer fris en fruitig in Baambrugge moet spelen. Gelukkkig valt het in de praktijk wel mee en duurt de Nacht van Weesp niet de hele nacht. Dat komt goed uit, want zo blijft er voldoende energie over om ook de volgende dag er weer lekker tegenaan te gaan.

Tijd : 10:00 - 12:15

www : www.rabocycletouramsterdam.nl

NACHT VAN WEESP

Plaats : Weesp

Datum : 12 mei 2012

Info : De 'Nacht van Weesp' wordt jaarlijks georganiseerd door de 'Autosportvereniging de Vechtstreek' en geniet landelijke bekendheid vanwege de grote amusementwaarde en autorittensportkwaliteit.  De Neuteblazers, landelijk bekend vanwege de grote amusementswaarde en muzikale kwaliteit, zijn gevraagd om net als vorig jaar het evenement luister bij te zetten. Kortom, start de motoren en plankgas naar Weesp.

Tijd : 17.00 - 19.00

www : nachtvanweesp.nl

OPENING SKATEBAAN ALMERE

Plaats : Almere

Datum : 21 april 2012

Info : Vandaag wordt in Almere een officiële skeelerbaan geopend worden. Ijzers worden verwisseld door wieltjes en daarmee kunnen schaatsers nu voluit aan de bak in Almere. Er word een officële landelijke wedstrijd georganiseerd worden door de KNSB, waarbij de Nederlandse skeelertop zijn opwachting zal maken. Dat belooft dus een uitbundig feest te worden waar de Neuteblazers uiteraard vol enthousiasme hun steentje zullen gaan bijdragen.

Tijd : 11.30 – 13.30

www : asv-almere.nl

OPENING KUNSTROUTE DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 21 april 2012

Info : De Neuteblazers hebben het maar druk met al die openingen. Zowel de kunstroute in Diemen als de officiële skeelerbaan in Almere zullen onder begeleiding van de Neuteblazers worden geopend. Het feest kan dus beginnen, de Neuteblazers verklaren het weekend hierbij voor geopend!

Tijd : 10:00 – 10.30

www : kunstroutediemen.nl

DIEMERCROSS DIEMEN

Plaats : Diemen

Datum : 26 februari 2012

Info : Op zondag 26 februari organiseert AV'23 in samenwerking met Staatsbosbeheer en de gemeente Diemen de eerste DiemerCross, een echte cross over onverharde paden, dwars door het Diemerbos. De start en finish vinden plaats op de lange laan met populieren bij de hoofdingang van het Diemerbos. In de grote tent verzorgen de Neuteblazers de muziek om de vermoeide sporters weer helemaal op te peppen!

Tijd : 11.30 – 13.30

www : diemercross.av23.nl

TIJD VOOR MAX

Plaats : Hilversum

Datum : 20 februari 2012

Info : Het programma Tijd voor MAX doet vandaag een item over carnaval. En dan is de link met de Neuteblazers natuurlijk al snel gelegd. Het optreden duurt maar liefst twee keer zestig seconden, dus let goed op. Voor je er erg in hebt is het al voorbij. * In verband met het ski ongeluk van Prins Friso is deze TV uitzending helaas niet doorgegaan.

Tijd : 16.30 – 17.00

www : www.tijdvoormax.nl

CLUB TROUW AMSTERDAM

Plaats : Amsterdam

Datum : 19 februari 2012

Info : Hoe klinkt Alaaf op z'n Amsterdams? Dat wil club Trouw uit Amsterdam wel eens weten en daarom organiseren ze een mega hippe carnavalsparty. Een bonte stoet van eenentwintig deejays trekt de carnavalskar van Trouw. De Neuteblazers zijn gevraagd om voor een sfeer verhogend intermezzo te zorgen. Geen probleem natuurlijk, want ook voor carnaval op z'n Mokums moet je bij de Neuteblazers zijn.

Tijd : 21.00 – 21.30

www : www.trouwamsterdam.nl

SERENADE 50-JARIGE VERJAARDAG

Plaats : Zaandam

Datum : 27 januari 2012

Info : Na een gezellig optreden van vorige week voor Abraham in Amsterdam, kan Sarah uit Zaandam natuurlijk niet achterblijven. Dus zijn ook nu de Neuteblazers weer van de partij om het feest eens even flink luister bij te zetten.

Tijd : avond

www : n.v.t.

GELUIDSOPNAME NEUTEBLAZERS

Plaats : Diemen

Datum : 26 januari 2012

Info : Vroeger moest je voor een beetje goede geluidsopname toch zeker wel een paar dagen een echte studio in. Tegenwoordig kun je met de juiste apparatuur ook al een heel eind komen. En omdat Lorenzo Mignacca toevallig over wat fantastische apparatuur beschikt wordt de Schakel vandaag omgebouwd tot een heuse studio "op locatie". De resultaten zullen binnenkort uiteraard hier op de site te beluisteren zijn.

Tijd : 20:00 - 22:00

www : n.v.t.

SERENADE 50-JARIGE VERJAARDAG

Plaats : Amsterdam

Datum : 21 januari 2012

Info : Feest, jubileum, evenement, party, verjaardag, je kunt het zo gek niet verzinnen of de Neuteblazers zijn er van de partij. Zo ook op deze 50 jarige verjaardag. Voor een kort maar gezellig intermezzo kwamen de Neuteblazers even langs om het feestvarken in het zonnetje te zetten en de feestvreugde verder te verhogen.

Tijd : avond

www : n.v.t.

HALVE MARATHON EGMOND

Plaats : Egmond

Datum : 8 januari 2012

Info : Inmiddels begint het optreden voor de halve marathon van Egmond voor de Neuteblazers het traditionele eerste optreden van het nieuwe jaar te worden. De oliebollen en de champagne zijn nog maar net verwerkt en dan mogen de Neuteblazers in het koude en winderige Egmond gelijk al een dagje "los" gaan. Lastige omstandigheden dus, maar wat is er nou mooier dan de vaak uitgeputte deelnemers muzikaal een zetje in de rug te geven op weg naar de finish.

Tijd : middag

www : n.v.t.

HISTORIE OPTREDENS 2010 t/m 2002

Info : De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren heel wat feesten, evenementen, party's, bruiloften, serenades, radio- film- en TV-opnames en nog veel meer meegemaakt. Omdat het teveel is om op een pagina te zetten is een deel van de historie verplaatst naar deze pagina.

www : www.neuteblazers.nl/referenties

HISTORIE OPTREDENS 2011 t/m 2002

Info : De Neuteblazers hebben de afgelopen jaren heel wat feesten, evenementen, party's, bruiloften, serenades, radio- film- en TV-opnames en nog veel meer meegemaakt. De historie van al deze optredens tot en met 2002 vindt u met foto's en al terug op deze pagina.

www : www.neuteblazers.nl/referenties